LED

Krone

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696587317/8718696587317_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Krone

  Designet til at blive set

  Genkendelig formgivning, som du kender og elsker. De bruger ca. 80 % mindre energi end traditionelle lyspærer takket være den nyeste energibesparende LED-teknologi, og de holder ti gange så længe. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Krone

4W (40W), E14, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8718696587317 Find lignende produkter

Designet til at blive set

Den er flot, både når den er tændt og slukket

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED-lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Ægte glødepærelignende varmt hvidt lys

  Ægte glødepærelignende varmt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 2700 K og giver en varm, rolig stemning, perfekt til afslapning. Dette 2700 K lys er ideelt til belysningsdesign i hjemmet

 • Har samme form og størrelse som en glødekronepære

  Har samme form og størrelse som en glødekronepære

  Med sit smukt formede design og de velkendte mål er dette en moderne LED-kronepære. Den perfekte, bæredygtige erstatning for traditionelle glødekronepærer.

 • Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid - holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet med ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED-teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til dekorative armaturer

  Perfekt til dekorative armaturer

  Moderne belysning i Philips LED-kroner til brug i dekorative armaturer som f.eks. lysekroner, loftsventilatorer, dekorative lysskinner og standerlamper.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

 • Vintage-stil, moderne LED-teknologi

  LED Classic-pærer er baseret på energibesparende LED-standardteknologi. Du kan nu få glæde af en pære i retrostil med topmoderne teknologi kombineret med et vintagedesign.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i