-

Hvid atmosfære

  -

  Hvid atmosfære

  Lys til dine øjeblikke

  Tilføj en Philips Hue-spot med hvid atmosfære til systemet, og forbedr hjemmet med toner af hvidt lys. Med et interval fra varm hvid til køligt dagslys hjælper denne pære dig med at vågne, slappe af, læse, koncentrere dig eller få energi. Se alle fordelene

 • Lys til dine øjeblikke

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hue Hvid atmosfære

Dobbeltpakning, GU10, 5, 5 W 8718696671184 Find lignende produkter

Lys til dine øjeblikke

Fra solopgang til solnedgang

 • Fald i søvn og vågn naturligt

  Fald i søvn og vågn naturligt

  Philips Hue hjælper dig med at komme ud af sengen på den bedste måde for dig og giver dig en frisk start på dagen. Lysstyrken øges gradvist som ved en solopgang, hvormed du vågner naturligt i stedet for at blive vækket af et larmende vækkeur. Få den bedste start på dagen. Om aftenen hjælper det afslappende, varme hvide lys dig med at slappe af, falde til ro og forberede din krop til en behagelig nattesøvn.

 • Skab atmosfære lige fra varmt hvidt lys til køligt dagslys

  Skab atmosfære lige fra varmt hvidt lys til køligt dagslys

  Indstil den rette stemning til ethvert øjeblik, og dekorer hjemmet med varmt til køligt hvidt lys. Opnå glæden ved forskellige stilarter i årets løb, uanset om det er det klare hvide lys, der minder om en forårsbrise, sommersolens varme lys eller det kølige dagslys på en vinterdag.

 • Indstil timere efter eget ønske

  Indstil timere efter eget ønske

  Philips hue kan få det til at se ud, som om du er hjemme, når du ikke er, ved hjælp af planlægningsfunktionen i Philips hue-app'en. Indstil lyskilderne til at tænde på et forudindstillet tidspunkt, så lyset er tændt, når du kommer hjem. Du kan endda indstille rummene til at tænde på forskellige tidspunkter. Og du kan naturligvis lade lyskilderne slukke gradvist om aftenen, så du aldrig skal være bekymret for, om du har ladet lyset være tændt.

 • Smart styring, hjemme og udefra

  Smart styring, hjemme og udefra

  Med Philips Hue iOS- og Android-apps kan du fjernstyre lyset, uanset hvor du befinder dig. Kontroller, om du har glemt at slukke for lyset, før du forlod hjemmet, og tænd det, hvis du arbejder sent.

 • Slap af, læs, koncentrer dig, og få energi med lysopskrifter

  Slap af, læs, koncentrer dig, og få energi med lysopskrifter

  Lys påvirker vores humør og adfærd. Philips hue kan hjælpe dig med at gøre dine daglige rutiner til øjeblikke, som du kan nyde. Spring morgenkaffen over, og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus med finjusteret klart, hvidt lys. Eller sæt dig godt tilbage, og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på dagen.

 • Dæmpning uden installation

  Dæmpning uden installation

  Oplev dæmpning helt uden besvær med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Helt perfekt. Intet behov for ledninger, elektriker eller installation

 • Styr det på din måde

  Styr det på din måde

  Slut Philips Hue-pærerne til broen, og gå på opdagelse blandt de uendelige muligheder. Betjen belysningen fra din smartphone eller tablet via Philips Hue-app'en, eller monter kontakter i systemet for at aktivere belysningen. Indstil timere, beskeder, alarmer og meget mere for at få den fulde Philips Hue-oplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Home, så du kan styre lyset med stemmen.

 • Kræver en Philips Hue-bro

  Kræver en Philips Hue-bro

  Slut Philips Hue-pærerne til broen for at styre lyset fra din smartphone eller tablet via Philips Hue-appen.

 • LED-pære til trådløs betjening

  LED-pære til trådløs betjening

  Denne LED-lyskilde kan betjenes trådløst, hvis du slutter den til Philips Hue-broen for smart styring eller til Philips Hue-lysdæmperkontakten.

 • Passer perfekt

  Passer perfekt

  Philips Hue GU-10-lyskilden (hvid atmosfære) er designet som en perfekt eftermonteringsløsning, der harmonerer perfekt med dine eksisterende spotlysarmaturer. Den er derfor et smart og energibesparende alternativ til traditionelle halogenspots

 • Kan kun dæmpes med Philips Hue-kompatible enheder

  Dette produkt kan kun dæmpes, hvis det sluttes til Philips Hue-broen eller til en Philips Hue-kompatibel enhed

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i