Tornado High Lumen

Energisparepære med spiralsokkel

  Tornado High Lumen

  Energisparepære med spiralsokkel

  Uovertruffen høj lumenværdi / design og ydeevne

  Kombinerer uovertruffen ydeevne (tænder øjeblikkeligt, længere levetid, holdbar tænd/sluk-knap) med varmt og klart lys med høj lumenværdi og et traditionelt pæredesign, så du får en varm fornemmelse af at spare penge de næste 20 år på en smuk måde Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tornado High Lumen Energisparepære med spiralsokkel

42 W, Varm hvid, E27-sokkel 872790080822300 Find lignende produkter

Uovertruffen høj lumenværdi / design og ydeevne

Høj lumen, varm og klar, lang levetid og ydeevne

 • Sparer op til 80 % penge og energi

  Denne pære sparer penge og op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig selv ind og sparer penge år efter år. Så skær ned på elregningen, og kom i gang med at spare allerede nu.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i