Halogen Classic

Halogenspot

  Halogen Classic

  Halogenspot

  Glimrende energibesparelse

  Den traditionelle pære har udviklet sig. Denne Philips halogenlyskilde garanterer en umiddelbar energibesparelse på 30 % i forhold til en almindelig pære. Den nye klassiske lyspære giver dig kvalitetslys og kan dæmpes. Det er den billigste metode til at komme i gang med at spare energi. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Halogen Classic Halogenspot

18 W (25 W), Lille sokkel, Hvid 872790082042300 Find lignende produkter

Glimrende energibesparelse

Halogenkvalitetslys med en energibesparelse på 30 %

 • Klart halogenlys giver bedre kontrast, hvilket sikrer forøget fokus

  Med det stærke lys fra disse Philips-halogenlyskilder får du dybere kontraster, bogstaver står skarpere, og belysningen gør det nemmere at se. Stærkt lys er mere afslappende for øjnene og gør det nemmere at fokusere.

 • Lys med det samme ved tænding

  Så snart du trykker på kontakten, fyldes lokalet med lys. Slut med langsom opstart og ventetid, men lys med det samme.

 • Fuldt dæmpbar ned til varmt glødeniveau

  Disse Philips-lyskilder kan dæmpes med alle lysdæmpere og i alle spektre, fra klart halogenlys til et varmt, orange skær med blot en smule lys.

 • Dobbelt så lang levetid som en standardlyskilde

  Dobbelt så lang levetid som en standardlyskilde. Med andre ord kan du udskifte to lamper med tilhørende lavere omkostninger og mindre håndtering. Den gennemsnitlige levetid er baseret på en gennemsnitsanvendelse på 2,7 timer om dagen eller 1.000 timer om året. Dette gennemsnit påvirkes af anvendelsen i løbet af forskellige årstider (mørk vinter kontra lys sommer), vejrforhold (solrig kontra mørk, regnfuld dag) samt lokalet, hvor lyskilden benyttes i (kort anvendelsestid i badeværelse kontra lang anvendelsestid i stue).

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i