Energy Saver

Energibesparende spotpære

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900852585/8727900852585_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Energy Saver

  Energibesparende spotpære

  Energibesparende teknologi i en justerbar lyskilde

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sørger for, at du får en mindre elregning. Dette spot med lavt energiforbrug og forlænget levetid er den helt perfekte og langtidsholdbare erstatning for belysning med halogen- eller glødepærer. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Energy Saver Energibesparende spotpære

8 W (32 W), GX53, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8727900852585 Find lignende produkter

Energibesparende teknologi i en justerbar lyskilde

Høj lyskvalitet

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Denne pære bruger op til 80 % mindre energi end traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang levetid - holder op til 6 år

  Lang levetid - holder op til 6 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 6 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i