Tornado

Energibesparende pære med spiral

  Tornado

  Energibesparende pære med spiral

  Knap til Automatisk-tilstand om natten

  Tornado er Philips' nyeste og mest kraftfulde energisparepære. Denne fantastiske lille lyskilde med lavt strømforbrug er superkompakt, giver mere lys og sparer op til 85 % energi. Og det smarte er, at den passer til næsten enhver lampe i dit hjem! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tornado Energibesparende pære med spiral

20 W (88 W), Normal sokkel, Køligt dagslys 872790085767200 Find lignende produkter

Knap til Automatisk-tilstand om natten

Bekvemmelig udendørs belysning med dag/nat sensor

 • Sikkerhed i hjemmet med belysning via automatisk sensor

  Se eller bliv set i mørket, og gør dit hjem sikrere. Det intelligente lys tændes, når det bliver mørk, så du modtages med lys, når du kommer hjem, eller kan bruges til at holde uvelkomne fremmede på afstand.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i