Genie

Energibesparende stikpære

  Genie

  Energibesparende stikpære

  Lille, kraftig og smuk pære

  Denne Philips-lyskilde betaler sig selv inden for det første år og fortsætter med at gøre regningerne mindre længe efter. Den er lille nok til at kunne passe fint ind overalt, hvor du har brug for ekstra klart lys i dit hjem. Det er ikke så mærkeligt, at det er den mest solgte energibesparende lyskilde i Europa! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Genie Energibesparende stikpære

3 W, Varm hvid, E14-sokkel 872790086127300 Find lignende produkter

Lille, kraftig og smuk pære

Økonomisk lys i høj kvalitet og kompakt design

 • Sparer op til 80 % penge og energi

  Denne pære sparer penge og op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig selv ind og sparer penge år efter år. Så skær ned på elregningen, og kom i gang med at spare allerede nu.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i