myAmbiance

Lavspændingsspot

  myAmbiance

  Lavspændingsspot

  Den ultimative lyskvalitet og bedste energibesparelse

  Philips MyAmbiance LED-pærer: Den næste generation inden for belysning. Lyskilderne i et unikt design kan lysdæmpes, giver lys med det samme, har den største energibesparelse og indeholder ikke kviksølv. Den nyeste innovation og det bedste produkt inden for sin klasse giver dig mere end bare lys. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

myAmbiance Lavspændingsspot

7 W (50 W), GU10-sokkel, Varm hvid 872790089976400 Find lignende produkter

Den ultimative lyskvalitet og bedste energibesparelse

Erstatter andre lyskilder

 • Smukt lys

  MyAmbiance LED-pærer fra Philips giver et smukt, varmt hvidt lys. Med denne energibesparende LED-lyskilde vises farverne på den rigtige måde.

 • Prisbelønnet design

  Vinder af IF Design Award. IF Design Awards blev introduceret i 1953 og har siden været en pålidelig indikator på enestående kvalitet i design.

 • Øjeblikkeligt lys, der kan dæmpes med de fleste lysdæmpere

  Øjeblikkeligt lys, når der tændes, kan dæmpes med de fleste lysdæmpere.

 • 90 % energibesparelse

  I dag har vi mange forskellige belysningsteknologier. Nogle forbruger mere energi, og andre forbruger mindre til en sammenlignelig mængde lys. Det er dette, der gør dem mere eller mindre effektive. Standard lyskilder konverterer kun 5 % af energien til lys, mens 95 % spildes på varme. Energibesparende teknologier leverer den samme mængde lys med 90 % mindre energiforbrug, hvilket ganske enkelt betyder mindre spildt varme. På den måde sparer de energi og penge.

 • Levetid på op til 25 år

  Moderne teknologier giver længere levetid sammenlignet med standard lyskilder. Med 25 års levetid erstatter én energisparepære 25 standard lyskilder. Med andre ord sparer de penge og holder længere, år efter år. Levetiden er baseret på en gennemsnitsanvendelse på 2,7 timer om dagen eller 1.000 timer om året. Dette gennemsnit påvirkes af anvendelsen i løbet af forskellige årstider (mørk vinter kontra lys sommer), vejrforhold (solrig kontra mørk, regnfuld dag) samt lokalet, hvor lyskilden anvendes i (kort anvendelsestid i badeværelse kontra lang anvendelsestid i stue).

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i