Genie

Energibesparende stikpære

  Genie

  Energibesparende stikpære

  Europas førende energibesparer

  Denne Philips-lyskilde betaler sig selv inden for det første år og fortsætter med at gøre regningerne mindre længe efter. Den er lille nok til at kunne passe fint ind, dér hvor du har brug for ekstra klart lys i dit hjem. Det er ikke så mærkeligt, at det er den mest solgte pære i Europa! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Genie Energibesparende stikpære

23 W (100 W), Normal sokkel, Køligt dagslys 872790090292100 Find lignende produkter

Europas førende energibesparer

God lyskvalitet i en kompakt pære

 • Spar på 78 % energi, allerede når du tænder på kontakten

  Denne pære sparer 78 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig selv ind og sparer penge år efter år. Så skær ned på elregingen, og kom i gang med at spare nu, allerede når du tænder på kontakten.

 • 10 års levetid sparer penge år efter år

  Energibesparende lamper har længere levetid sammenlignet med standardpærer. Med disse 10 års levetid sparer én energibesparende pære 10 standardpærer. Med andre ord sparer de penge og holder længere, år efter år. Den gennemsnitlige levetid er baseret på en gennemsnitsanvendelse på 2,7 timer om dagen eller 1.000 timer om året. Dette gennemsnit påvirkes af anvendelsen i løbet af forskellige årstider (mørk vinter kontra lys sommer), vejrforhold (solrig kontra mørk, regnfuld dag) samt lokalet, hvor lampen benyttes i (kort anvendelsestid i badeværelse kontra lang anvendelsestid i stue).

 • Opnår sin fulde lysstyrke efter blot få sekunder

  Med vores hurtigttændende energisparepærer er det slut med at vente på, at pæren når sin fulde lysstyrke.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i