Tornado

Energisparepære med spiralsokkel

  Tornado

  Energisparepære med spiralsokkel

  Øjeblikkeligt lys

  Tornado har enestående lysstyrke og får dine farver til at fremstå mere levende. Denne lyskilde fra Philips tænder øjeblikkeligt og passer ind overalt takket være det kompakte design. Du sparer penge i op til 10 år* * i forhold til en traditionel pære Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tornado Energisparepære med spiralsokkel

23 W, Varm hvid, E27-sokkel 872790092594400 Find lignende produkter

Øjeblikkeligt lys

Øjeblikkeligt klart lys, der får dine farver til at fremstå mere levende.

 • Sparer op til 80 % penge og energi

  Denne pære sparer penge og op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig selv ind og sparer penge år efter år. Så skær ned på elregningen, og kom i gang med at spare allerede nu.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i