Unmapped

LivingWhites

Energisparepære med spiralsokkel

  LivingWhites

  Energisparepære med spiralsokkel

  Skab det rette lys til øjeblikket

  Integrer din nuværende belysning i hjemmet i LivingAmbiance-verdenen. Du skal blot erstatte lyskilden for at kunne dæmpe lyset med LivingAmbiance-/LivingWhites-fjernbetjeningen. Og disse Philips-lyskilder sparer energi og penge. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LivingWhites Energisparepære med spiralsokkel

15 W (69 W), Normal sokkel, Varm hvid 872790092622400 Find lignende produkter

Skab det rette lys til øjeblikket

 • Dæmpning uden en væglysdæmper

  Dæmpning uden en væglysdæmper

  Du kan dæmpe LivingWhites-pæren med en LivingWhites- eller en LivingAmbiance-fjernbetjening. Enhver Philips-fjernbetjening med SmartLink-mærket kan dæmpe denne pære.

 • Juster hver lampe individuelt eller i en kombination

  Juster hver lampe individuelt eller i en kombination

  Når den er tilsluttet andre Philips LivingAmbiance produkter, kan du skifte farve, lysdæmpe eller justere intensiteten af lamper med farvet lys og lysdæmpe lamper med hvidt lys.

 • Betjen dette og andre SmartLink-produkter med én fjernbetjening

  Betjen dette og andre SmartLink-produkter med én fjernbetjening

  Alle LivingAmbiance produkter betjenes via den samme intuitive fjernbetjening, som kan bruges til at lysdæmpe eller skifte farve på dine lamper – individuelt eller sammen – i enhver kombination, du ønsker. Du kan se, hvilke produkter der fungerer sammen, ved at se på emballagen eller selve produktet. Hvis der er et SmartLink-logo, betyder det, at produktet fungerer med andre SmartLink-produkter.

 • Lysdæmpning skaber en hyggelig stemning

  Flere lys i et lokale lader lokalet fremstå mere levende, eftersom lyset fremhæver forskellige hjørner og vægge. Ved at dæmpe disse lys kan man skabe stemninger fra det hyggelige til det levende.

 • 8 års levetid

  Energisparepærer har en længere levetid sammenlignet med standard lyskilder. Med 8 års levetid, erstatter én energisparepære 8 standard lyskilder. Det betyder, at man med energisparepærer sparer penge, og de holder længere, år efter år. Den gennemsnitlige levetid er baseret på en gennemsnitsanvendelse på 2,7 timer om dagen eller 1.000 timer om året. Dette gennemsnit påvirkes af anvendelsen i løbet af forskellige årstider (mørk vinter kontra lys sommer), vejrforhold (solrig kontra mørk, regnfuld dag) samt i hvilket rum lyskilden anvendes (kort anvendelsestid i badeværelse kontra lang anvendelsestid i stue).

 • Tilslut en hvilken som helst lampe med almindelig hvid lyskilde til en LivingAmbiance fjernbetjening

  Tilslut LivingWhites-kontrolstikket til stikkontakten, og lampen vil fungere med andre LivingAmbiance-produkter. Dette giver dig mulighed for at betjene en lampe, du allerede har i hjemmet, med en LivingAmbiance-fjernbetjening og for at tilslutte den til andre LivingAmbiance-produkter. Du kan nu gøre din egen lampe til en del af systemet! Bemærk: Lampen, du tilslutter til LivingWhites-stikket må ikke have en berøringslysdæmper.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i