Tornado Mini

Energisparepære med spiralsokkel

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900926606/8727900926606_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Tornado Mini

  Energisparepære med spiralsokkel

  Enestående lysstyrke og levende farver

  Philips Tornado Mini energibesparende pærer lyser op med det samme og gør farver mere levende. Takket være det kompakte design er denne spiralpære ideel til smalle lamper - og sparer både energi og penge i op til 10 år. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tornado Mini Energisparepære med spiralsokkel

8 W (43 W), E14, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8727900926606 Find lignende produkter

Enestående lysstyrke og levende farver

Ideel til smalle lamper

 • Stærkt lys i kompakt design

  Stærkt lys i kompakt design

  Denne energibesparende lyspære fra Philips er lille nok til at passe fint ind, der hvor du har brug for ekstra stærkt lys i hjemmet. Ideel til smalle lamper.

 • Enestående lysstyrke og effektivitet

  Enestående lysstyrke og effektivitet

  Øget lysstyrke hænger normalt sammen med øget energiforbrug, men med energibesparende pærer fra Philips kan du nyde godt af perfekt, klart og energigivende lys, samtidigt med at du sparer både energi og penge. Perfekt til (hjemme)arbejdspladsen og andre steder, der kræver ekstra belysning.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Denne pære bruger op til 80 % mindre energi end traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang levetid - holder op til 8 år

  Lang levetid - holder op til 8 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 8 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i