SlimCase

  SlimCase

  Beskyt din iPhone med stil

  SlimCase er stærkt og raffineret, og samtidig matcher det og beskytter din iPhone uden at blive klodset. Med den aftagelige håndledsrem har du din iPhone lige ved hånden. Brug det medfølgende Surface Shield til at beskytte skærmen yderligere. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Beskyt din iPhone med stil

i et hårdt læderetui

 • Adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket

  Åbningerne i dette etui muliggør praktisk adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket, så du kan bruge din enhed, alt imens den er beskyttet inde i etuiet.

 • Ramme i polykarbonat dækket af fint læder

  Dette etui er lavet af hårdt polykarbonat, der er dækket med fint læder, så det effektivt beskytter din enhed og samtidig har stil.

 • Aftagelig læderhåndledsrem

  Læderhåndledsremmen kan fastgøres til etuiet, så du nemmere kan holde din enhed inden for rækkevidde - og remmen kan tages af, hvis der ikke er brug for den.

 • Blød indvendig stofforing

  Etuiets bløde indvendige stoffor beskytter din enheds finish, når den glider frem og tilbage inde i etuiet.

 • Surface Shield-skærmbeskyttelse medfølger

  Det medfølgende Surface Shield giver din enheds skærm et usynligt beskyttelseslag via statisk klæbeevne, så det er let at sætte på og fjerne uden at efterlade klisterrester.

 • Adgang til iPhones sideknapper og kamera

  Åbningerne i etuiet muliggør fuld adgang til iPhones knapper, tilslutningsstik og kamera, så du kan få fuldt udbytte af din iPhone, alt imens den er beskyttet inde i etuiet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i