Støddæmpende silikoneetui

  Støddæmpende silikoneetui

  Beskyttelse plus skridsikkerhed

  Dette silikoneetui har Philips EdgeDefense-støddæmperdesign, som forbedrer greb og slagbeskyttelse, samtidig med at du får gennemtryksadgang til enhedens taster. Det indvendige ShockStop-mønster hjælper også med at dæmpe stød. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Støddæmpende silikoneetui

til iPod touch 4G DLA4242/10 Find lignende produkter

Beskyttelse plus skridsikkerhed

giver bedre slag- og stødabsorbering

 • Adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket

  Åbningerne i dette etui muliggør praktisk adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket, så du kan bruge din enhed, alt imens den er beskyttet inde i etuiet.

 • Surface Shield-skærmbeskyttelse medfølger

  Det medfølgende Surface Shield giver din enheds skærm et usynligt beskyttelseslag via statisk klæbeevne, så det er let at sætte på og fjerne uden at efterlade klisterrester.

 • Stødabsorberende etui, der giver greb

  Etuiet er fremstillet af termoplastisk polyuretan, der er en højtydende elastomer, som både føjer greb og stødbeskyttelse til etuiet.

 • Silikone giver bedre gribefasthed og bedre beskyttelse

  Dette etui er lavet af blød silikone, der tilføjer et gribelag til din afspiller, alt imens det også beskytter din enhed mod ridser og almindelig slitage.

 • Absorberer slag og stød for at beskytte udsatte kanter

  EdgeDefense beskytter enhedens kanter - der hvor de fleste skader sker, når enheden tabes. EdgeDefense afbøder slag og absorberer stød på de stærkeste punkter i designet vha. det fleksible, forstærkede materiale i kugleform.

 • Vaffelkonstruktion, der eliminerer vibrationer og dæmper stød

  ShockStop beskytter enheder med en indelukket, tredelt konstruktion, der dæmper stød. Til forskel fra en massiv konstruktion, der kan være vibrationsledende, afbryder og stopper ShockShocks segmenterede overflademønster genvibration.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i