TransDock mikro

  TransDock mikro

  Afspil og oplad din iPhone i bilen

  Nyd musik fra din iPhone via bilstereoanlæg uden ekstra installation! IntelliTune-teknologi med ét tryk finder den perfekte frekvens til at afspille fra din iPhone via bilens FM-radio. Samtidig oplader den din iPhone. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

TransDock mikro

med IntelliTune, Til iPhone DLA44000/10 Find lignende produkter

Afspil og oplad din iPhone i bilen

med IntelliTune-frekvenssøger

 • Kabel på 1,2 m giver nem adgang til enheden i din bil

  Dette fleksible kabel er 1,2 meter langt, og det giver dig nem adgang til din enhed i bilen

 • IntelliTune finder ledige FM-frekvenser med ét klik

  Når du trykker på en knap, scanner IntelliTune radiobølgerne for at finde ledige FM-frekvenser. Du ved med det samme, hvilken station der skal stilles ind på for at udsende lyden på din enhed via FM-radioen i din bil.

 • 4 programmerbare faste FM-stationer, så de er nemme at finde

  Det er nemt at programmere og finde dine foretrukne FM-frekvenser, der bruges til at udsende lyden på din enhed via din FM-radio.

 • FM-transmitter udsender lyd via din bils FM-radio

  FM-transmitteren udsender trådløst lyden på din enhed via din bilradio vha. en ledig FM-frekvens, så du kan nyde musik på farten.

 • Der kræves ingen installation

  Den er hurtig og nem at bruge og kræver ingen brugerdefineret installation. Du skal blot sætte den i et 12 V-stik, og så er du klar – lige ud af æsken.

 • Speciel afskærmning til brug med iPhone

  Produktet er udstyret med speciel afskærmning mod forstyrrelser fra mobile telefonsignaler. Dette er særligt vigtigt, når du bruger din iPhone sammen med FM-transmitteren, fordi den gør det muligt at foretage og modtage opkald på din iPhone, uden at det giver forstyrrelser på bilens FM-radio.

 • Opladning fra 12 V-stikket på en bil

  Den kompakte oplader kan tilsluttes til 12 V-stikket på en bil og tilsluttes til enheden til nem og praktisk opladning på farten.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i