Hårdt læderetui

  Hårdt læderetui

  Beskyt din iPhone med stil

  Dette etui er stærkt og sofistikeret, og det komplementerer og beskytter din iPhone i en raffineret skal, som er dækket af fint læder med specialudformet pasform. Med den aftagelige håndledsrem har du altid din iPhone lige ved hånden. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Beskyt din iPhone med stil

i et tilpasset hårdt læderetui

 • Adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket

  Åbningerne i dette etui muliggør praktisk adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket, så du kan bruge din enhed, alt imens den er beskyttet inde i etuiet.

 • Ramme i polykarbonat dækket af fint læder

  Dette etui er lavet af hårdt polykarbonat, der er dækket med fint læder, så det effektivt beskytter din enhed og samtidig har stil.

 • Adgang til iPhones sideknapper og kamera

  Åbningerne i etuiet muliggør fuld adgang til iPhones knapper, tilslutningsstik og kamera, så du kan få fuldt udbytte af din iPhone, alt imens den er beskyttet inde i etuiet.

 • Aftagelig håndledsrem til ekstra sikkerhed

  Håndledsremmen kan fastgøres til etuiet, så du nemmere kan holde din enhed inden for rækkevidde - og remmen kan tages af, hvis der ikke er brug for den.

 • Krystalklar film til usynlig skærmbeskyttelse

  Den krystalklare film giver enhedens skærm et lag af usynlig beskyttelse mod ridser og støv. Det fungerer vha. statisk klæbeevne, så den er nem at sætte på og fjerne igen, uden at det efterlader klisterrester.

 • Enkelt og elegant design

  Dette etui er designet til at beskytte din enhed - med stil.

 • Slankt design passer nemt i lommen

  Det slanke design giver beskyttelse uden at fylde ret meget ekstra, så din enhed kan stadig nemt være i lommen eller en taske og samtidig være beskyttet, når du er på farten.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i