Batteripakke

  Batteripakke

  Snak, surf, og hav det sjovt det dobbelt så længe

  Få dobbelt så meget batterikapacitet, og oplad på farten med en bærbar strømforsyning, der sættes sikkert fast på bagsiden af din iPod eller iPhone. Det medfølgende kabel genoplader strømforsyningen via din computer, mens din iPod eller iPhone synkroniseres med iTunes. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Snak, surf, og hav det sjovt det dobbelt så længe

med en strømforsyning, der kan kobles på

 • Fordobl din batterikapacitet, og opnå næsten dobbelt så meget taletid

  Fordobl din batterikapacitet, og opnå næsten dobbelt så meget taletid

  Nu kan du tale, surfe og nyde musikken og videoerne på din iPod eller iPhone dobbelt så længe med dobbelt så meget batterikapacitet ved hjælp af et kompakt, let batteri.

 • Sugekopper til sikker fastgørelse

  Batteripakken bruger sugekopper for at sidde sikkert fast på bagsiden af din enhed. De gør det også nemt at fjerne den, når den ikke er i brug.

 • Kompakt, fleksibelt design sikrer brugervenlighed

  Det kompakte, fleksible design betyder, at du stadig nemt kan bruge din enhed, mens batteripakken er sat på og oplader.

 • Oplad batteriet i din enhed på farten

  Hav altid batteripakken ved hånden, så du har strøm til at genoplade batteriet i din enhed, uanset hvor du er. Monter blot batteripakken, og få nem og praktisk opladning på farten.

 • Skjult strømindikator for at bekræfte status på et øjeblik

  Den diskrete og energibevidste LED-lampe, der vises med et tryk på en knap, informerer dig om batteripakkens strømstatus på et øjeblik.

 • Mini-USB synkroniserings- og opladningskabel

  Det medfølgende mini-USB-kabel sluttes til en USB-opladningsenhed - f.eks. din computer eller en USB-oplader eller -biloplader. Når det er sluttet til din computer, kan du synkronisere din iPod eller iPhone med iTunes.

 • Virker overalt - praktisk, når du ikke er i nærheden af en strømkilde

  Selv når du ikke er i nærheden af en stikkontakt eller en biloplader, kan du oplade batteriet i din enhed med den praktiske batteripakke. Den intelligente batteripakke leverer først strøm, så du kan tage pakken af efter brug og stadig have et fuldt batteri i din enhed.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i