SoftShell

  SoftShell

  Beskyt din iPhone i et fleksibelt etui,

  Det slanke og unikke SoftShell giver din iPhone greb og beskyttelse i et glat, stødabsorberende lag. En fleksibel skal er specielt udformet, så den passer perfekt og samtidig giver et bedre greb. Medfølgende Surface Shield giver øget skærmbeskyttelse. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Beskyt din iPhone i et fleksibelt etui,

der passer, som var det støbt til den

 • Adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket

  Åbningerne i dette etui muliggør praktisk adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket, så du kan bruge din enhed, alt imens den er beskyttet inde i etuiet.

 • Lynhurtig og nem beskyttelse

  Etuiet er fremstillet af et holdbart materiale, der er specialfremstillet til din enhed. Etuiet er nemt og hurtigt at sætte på og føjer et beskyttende lag til din enhed.

 • Stødabsorberende etui, der giver greb

  Etuiet er fremstillet af termoplastisk polyuretan, der er en højtydende elastomer, som både føjer greb og stødbeskyttelse til etuiet.

 • Surface Shield-skærmbeskyttelse medfølger

  Det medfølgende Surface Shield giver din enheds skærm et usynligt beskyttelseslag via statisk klæbeevne, så det er let at sætte på og fjerne uden at efterlade klisterrester.

 • Adgang til iPhones sideknapper og kamera

  Åbningerne i etuiet muliggør fuld adgang til iPhones knapper, tilslutningsstik og kamera, så du kan få fuldt udbytte af din iPhone, alt imens den er beskyttet inde i etuiet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i