Strømforsyningsstation

  Strømforsyningsstation

  Ekstra batterikraft i lommestørrelse

  Den lille, transportable strømforsyningsstation Pebble giver op til 2 timers ekstra taletid. Den fungerer fint som en horisontal videoholder, mens den oplader din enhed. Og det indbyggede design til hovedtelefoner holder styr på kablerne. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Strømforsyningsstation

Pebble, til iPhone & iPod DLP2281/10 Find lignende produkter

Ekstra batterikraft i lommestørrelse

i en praktisk stander med kabelholder

 • Integreret desktop-holder, så du nemt kan se video

  Den integrerede desktop-holder bag på etuiet giver mulighed for at se video på en plan overflade på en praktisk måde og med hænderne fri.

 • Virker overalt - praktisk, når du ikke er i nærheden af en strømkilde

  Selv når du ikke er i nærheden af en stikkontakt eller en biloplader, kan du oplade batteriet i din enhed med den praktiske batteripakke. Den intelligente batteripakke leverer først strøm, så du kan tage pakken af efter brug og stadig have et fuldt batteri i din enhed.

 • Integreret kabelhåndtering til at holde styr på det

  Brug det integrerede system til kabelhåndtering til praktisk opbevaring af dit kabel, så alting er kompakt og organiseret, når du rejser.

 • Mikro-USB-kabel medfølger til tilslutning og opladning

  Det medfølgende mikro-USB til USB 2.0-kabel er beregnet til mobiltelefoner, digitalkameraer og andre bærbare enheder med et mikro-USB-stik. Tag det med dig, opbevar det på skrivebordet, eller erstat et mistet kabel, så du altid kan tilslutte og oplade, når det er nødvendigt.

 • Mini-USB-kabel medfølger til tilslutning og opladning

  Det medfølgende mini-USB til USB 2.0-kabel er beregnet til mobiltelefoner, digitalkameraer og andre bærbare enheder med et mini-USB-stik. Tag det med dig, opbevar det på skrivebordet, eller erstat et mistet kabel, så du altid kan tilslutte og oplade, når det er nødvendigt.

 • Et fantastisk kabel at skifte til eller have i baghånden!

  Det medfølgende 30-ben til USB-kabel er essentielt til synkronisering af din iPhone eller iPod med iTunes og til opladning via din computer eller USB-oplader. Tag det med dig, opbevar det på skrivebordet, eller erstat det, hvis du mister det, så du altid nemt kan tilslutte og oplade, når behovet opstår.

 • Indbygget, fleksibel stander giver dig et sted at placere din iPhone/iPod

  Den ende af kablet, der sluttes til dockingstationen, kan laves om til en stander ved at bøje det, så du har et godt sted at opbevare din iPhone eller iPod ved siden af computeren.

 • Op til 2 timers ekstra taletid

  Giver op til 2 timers ekstra taletid

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i