1
Lyd til hjemmet

dockinghøjttaler med Bluetooth®

  dockinghøjttaler med Bluetooth®

  Skabt til rejser

  DS7530/12-højttaleren er kompakt og ultrabærbar, men den er ingen letvægter, når det drejer sig om ydelse. Den er designet til rejser og leverer overraskende kraftfuld lyd fra din iPod/iPhone, og den er praktisk og nem at bruge med trådløs streaming. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Skabt til rejser

DS7530/12-højttaleren er kompakt og ultrabærbar, men den er ingen letvægter, når det drejer sig om ydelse. Den er designet til rejser og leverer overraskende kraftfuld lyd fra din iPod/iPhone, og den er praktisk og nem at bruge med trådløs streaming. Se alle fordelene

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

dockinghøjttaler med Bluetooth®

til iPod/iPhone, Batteri/vekselstrøm DS7530/12 Find lignende produkter

Skabt til rejser

med denne dockinghøjttaler

 • wOOx-teknologi giver dyb og præcis bas uden forvrængning

  wOOx-teknologi giver dyb og præcis bas uden forvrængning

  wOOx-teknologi er et revolutionerende højttalerkoncept, der giver dig mulighed for at høre og føle en virkelig dyb bas, der er mere fyldig end på noget andet lydsystem. Specielle højttalere fungerer sammen med wOOx-basmembranen, og en præcis afstemning mellem hovedenheden og diskanten sikrer en jævn overgang fra bas/mellemtone til høje frekvenser. Dobbelt ophæng og en fuldstændigt symmetrisk sandwich-konstruktion leverer en dyb og præcis bas uden hørbar forvrængning. wOOx frembringer en ualmindelig dyb og dynamisk bas ved at bruge højttalerkabinettets fulde volumen til virkelig at øge musikkens effekt.

 • DBB bevarer lave toner for dyb bas ved alle lydstyrker

  DBB bevarer lave toner for dyb bas ved alle lydstyrker

  Dynamisk basforstærkning maksimerer din musikoplevelse ved at fremhæve basindholdet i musikken ved alle lydstyrkeindstillinger - fra lav til høj – med et tryk på en knap! De laveste basfrekvenser går sædvanligvis tabt, når lydstyrken dæmpes. For at modvirke dette kan dynamisk basforstærkning forstærke basniveauerne, så du kan nyde en ensartet lyd, selv når du skruer ned for styrken.

 • Gratis DockStudio-app til internetradio og andre smarte funktioner

  Gratis DockStudio-app til internetradio og andre smarte funktioner

  Den gratis app tilføjer en række eksklusive og smarte funktioner til din dockinghøjttaler. Du kan se vejrudsigter og klokkeslæt og endda bruge dine foretrukne billeder som baggrund. DockStudio giver også mulighed for at lytte til tusindvis af internetradiostationer fra hele verden. Der er flere opdaterede skin-designs og nye funktioner på vej.

 • Dock en iPod/iPhone, selv med etuiet på

  Dock en iPod/iPhone, selv med etuiet på

  Smart designet docking-port med fjederudløser kan nemt anvendes til en hvilken som helst iPod eller iPhone uden særlige adaptere. Den fungerer endda med de fleste typer etuier siddende på – sæt blot din iPod eller iPhone i docken, som den er. Nu kan du virkelig nyde din musik uden problemer.

 • Samlet udgangseffekt på 10 W RMS

  Samlet udgangseffekt på 10 W RMS

  RMS står for Root Mean Square (effektiv værdi) og er en typisk målingsenhed for lydeffekt, eller rettere den elektriske strøm, der overføres fra en lydforstærker til en højttaler, som måles i watt. Mængden af elektrisk strøm, der overføres til højttaleren, og dens følsomhed er afgørende for den genererede lydeffekt. Forstærkere er grundlæggende begrænset af den elektriske energi, de er i stand til at forstærke, og højttalere er begrænset af den elektriske energi, de kan konvertere til lydenergi uden at forvrænge lydsignalet. Jo højere watt, jo bedre lydeffekt fra højttaleren.

 • Trådløs musikstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikationsteknologi til korte afstande, der er både stabil og energieffektiv. Teknologien gør det nemt at oprette trådløs forbindelse til andre Bluetooth-enheder, så du kan afspille din yndlingsmusik fra enhver smartphone, tablet eller bærbar PC, herunder iPod eller iPhone med en Bluetooth-aktiveret højttaler.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i