1

M1X-DJ-lydsystem

  -{discount-percentage}%

  M1X-DJ-lydsystem

  MIX, AFSPIL OG DEL

  Mix ligesom en DJ, afspil fra alle enheder og del musikken med Philips M1X-Dj. Sæt musik sammen, der overvælder dine venner, og stream sange via Lightning-stik/Bluetooth. Afspil din musik til en fantastisk fest, uanset hvor du befinder dig. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

MIX, AFSPIL OG DEL

Mix ligesom en DJ, afspil fra alle enheder og del musikken med Philips M1X-Dj. Sæt musik sammen, der overvælder dine venner, og stream sange via Lightning-stik/Bluetooth. Afspil din musik til en fantastisk fest, uanset hvor du befinder dig. Se alle fordelene

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

M1X-DJ-lydsystem

Bluetooth®, med Lightning-stik, DJ-betjening, dobbelt lydindgang, 60W, basmembran DS8900/10 Find lignende produkter

MIX, AFSPIL OG DEL

 • wOOx-teknologi giver dyb og præcis bas uden forvrængning

  wOOx-teknologi giver dyb og præcis bas uden forvrængning

  wOOx-teknologi er et revolutionerende højttalerkoncept, der giver dig mulighed for at høre og føle en virkelig dyb bas, der er mere fyldig end på noget andet lydsystem. Specielle højttalere fungerer sammen med wOOx-basmembranen, og en præcis afstemning mellem hovedenheden og diskanten sikrer en jævn overgang fra bas/mellemtone til høje frekvenser. Dobbelt ophæng og en fuldstændigt symmetrisk sandwich-konstruktion leverer en dyb og præcis bas uden hørbar forvrængning. wOOx frembringer en ualmindelig dyb og dynamisk bas ved at bruge højttalerkabinettets fulde volumen til virkelig at øge musikkens effekt.

 • Problemfri djay 2-app-integration

  Problemfri djay 2-app-integration

  Dock din iPad med Algoriddms djay 2 iPad-app for at gøre brug af mixeren på din iPad lige så nemt som på pladespillere. Brug store scratch-hjul, crossfadere og pladespillerkontroller til at skabe et mix ud fra sangene i din iPads musikbibliotek, eller lad Automix-tilstanden gøre alt det hårde arbejde. Algoriddms djay 2-app er intuitiv at bruge og har avancerede multi-touch-mixefunktioner, der gør det nemt at mixe, både for begyndere og professionelle.

 • Scratch-hjul i høj kvalitet og crossfadere

  Scratch-hjul i høj kvalitet og crossfadere

  Store taktile og berøringsfølsomme drejehjul, der føles ligesom at mixe på vinyl og er skræddersyede til utrolige scratch-præstationer

 • Bluetooth-streaming til uovertruffen klar lyd

  Bluetooth-streaming til uovertruffen klar lyd

  Bluetooth® er en trådløs kommunikationsteknologi med kort rækkevidde, der er både robust og energibesparende. Teknologien gør det nemt at oprette trådløs forbindelse til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth®-enheder som f.eks. smartphones, tablets eller endda bærbare computere. Så kan du nemt og trådløst nyde din yndlingsmusik på denne højttaler.

 • Vendbart betjeningspanelet til beskyttelse på rejser

  Vendbart betjeningspanelet til beskyttelse på rejser

  Når du er ikke mixer eller optræder, så vend betjeningspanelet om, og brug M1X-DJ som en Bluetooth-højttaler, så du kan læne dig tilbage, slappe af og lytte til musik eller kaste dig hovedkulds ind i festen.

 • Bærerem og robust design for nemmere bærbarhed

  Bærerem og robust design for nemmere bærbarhed

  Bare sæt skulderremmen på, hæng den over skulderen og tag af sted. M1X-DJ lydsystem er også den perfekte størrelse som håndbagage på fly, så du kan tage dine evner med til udlandet. Det robuste design er klar til livet, indendørs og udendørs, og betjeningsknapperne kan vippes, så de forbliver beskyttet, når du er på farten.

 • Tilslut til eksterne højttalere og forstærkere med en lydudgang

  Tilslut M1X-DJ til alle eksterne højttalere eller forstærkere ved hjælp af lydudgangen for at få en lyd, der vælter festen rundt omkring verden, selv uden M1X-højttalerne.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i