USB-flash-drev

  USB 2.0 High-speed

  USB-flash-drev

  Del og transporter data

  Philips USB-flashdrev i silver er en nem måde at dele og transportere dine data. 1 GB giver dig kapacitet nok til at bytte og dele store filer som f.eks. dokumenter, billeder og musik via USB-porten på din stationære eller bærbare PC. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Del og transporter data

Hurtig udveksling af filer!

 • 1 GB lagerkapacitet til store datafiler

  Med 1 GB har du nyttig lagerplads til at lagre, bytte og dele store filer som f.eks. dokumenter, musik og billeder via USB-porten på din stationære eller bærbare PC.

 • Hurtig dataoverførsel med højhastigheds-USB 2.0

  Dataoverførsel med høj hastighed minimerer effektivt irriterende ventetid ved kopiering af en stor multimedia-fil til eller fra din computers harddisk.

 • Fuld filsynkronisering mellem PC og UFD

  Ved hjælp af filsynkronisering af alle filer på din PC kan du åbne og arbejde med dine dokumenter med bare et par knaptryk, uanset hvor du befinder dig.

 • Alle filer komprimeres automatisk for at spare plads

  Spar lagringsplads ved hjælp af automatisk komprimering af alle de filer, du gemmer på dit USB-flashdrev

 • Beskyt dine værdifulde, personlige data med en adgangskode

  Takket være adgangskodebeskyttelse med 256 bit AES-kryptering kan dine værdifulde personlige oplysninger beskyttes fra uautoriseret adgang blot med brug af en adgangskode.

 • Lost & Found-oplysninger, så drevet kan returneres til dig, hvis du mister det

  Ved hjælp af denne enestående funktion kan du indtaste dine kontaktoplysninger, såsom adresse, telefonnummer og e-mail-adresse på USB-flashdrevet, så den, der måtte finde det i tilfælde af bortkomst, kan sende det tilbage til dig.

 • Brugervenligt, specialdesignet software er forudinstalleret

  Der medfølger en komplet softwarepakke, som vil køre automatisk fra USB-flashdrevet, og som giver dig adgang til nyttige funktioner som f.eks. Adgangskodebeskyttelse, Filsynkronisering, Datakomprimering, USB Lost & Found og USB-information. Derudover medfølger der en 30 dages prøveperiode for Portable Microsoft Outlook Express, Synkronisering af foretrukne og No-trace internetbrowsing.

 • Aktivitetsindikatoren lyser op, når du kopierer filer

  Et behagelig skær viser dig, at drevet er korrekt tilsluttet og fungerer, og det blinker hurtigere, når du kopierer filer til eller fra hukommelsen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i