Swarovski

Swarovski

USB-nøgle

  Swarovski

  USB-nøgle

  Giv dine data sjæl

  Funktionalitet, når det er bedst. Fantasi, når den er mest levende. Fra nu af løfter en sensationel forbindelse mellem Philips og Swarovski teknologi op på nye nydelseshøjder. Navnet er Active Crystals. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Swarovski Active Crystals USB-nøgle

Lock In, 1 GB FM01SW60/00 Find lignende produkter

Giv dine data sjæl

til dokumenter, billeder og musik

 • Eksklusive baguette-skårne silver shade-krystaller

  Stil og enkelhed smelter elegant sammen med krystallens lys på grund af de eksklusive baguette-skårne silver shade-krystaller. Når funktionalitet ikke er nok, giver den nye Active Crystals USB-nøgle sjæl til din datadeling.

 • Elegant smykke i smukt poleret rustfrit stål

  Funktionalitet, når det er bedst, og fantasi, når den er mest kvik. Den nye Active Crystals USB-nøgle har et elegant og smukt design og er fremstillet af poleret rustfrit stål.

 • Smukt etui til at beskytte din dyrebare USB-nøgle

  Sæt din Active Crystals USB-nøgle på din taske og gå med den som et elegant vedhæng. For at beskytte og opbevare din dyrebare Active Crystals USB-nøgle medfølger et specielt designet etui.

 • 1 GB lagerkapacitet til store datafiler

  Med 1 GB har du nyttig lagerplads til at lagre, bytte og dele store filer som f.eks. dokumenter, musik og billeder via USB-porten på din stationære eller bærbare PC.

 • Hurtig dataoverførsel med højhastigheds-USB 2.0

  Dataoverførsel med høj hastighed minimerer effektivt irriterende ventetid ved kopiering af en stor multimedia-fil til eller fra din computers harddisk.

 • Del og gem op til 250 sange og 1000 fotos

  Dette elegante smykke er udviklet til at dele og gemme op til 250 sange og 1000 billeder, hvilket gør det ideelt til personlig, bærbar og kraftfuld brug. En mor kan bære rundt på billeder af sine børn, og forretningskvinder kan bære rundt på filer ekstremt nemt og praktisk.

 • Specielt designet software, der er let at bruge, medfølger

  En komplet softwarepakke medfølger, som automatisk vil køre fra Active Crystals USB-nøgle og give dig adgang til nyttige funktioner, som f.eks. filsynkronisering og automatisk filkomprimering.

 • Beskyt dine værdifulde, personlige data med en adgangskode

  Takket være adgangskodebeskyttelse med 256 bit AES-kryptering kan dine værdifulde personlige oplysninger beskyttes fra uautoriseret adgang blot med brug af en adgangskode.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i