USB-flash-drev

  USB 2.0 High-speed

  USB-flash-drev

  Designet til at dele, gemme og beskytte

  Flot, højt ydende og tankevækkende design i din hule hånd. Vintage-udgaven af Philips USB-flashdrev har et elegant design og praktiske funktioner som et bedårende dæksel, der tilføjer et ekstra pift. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Designet til at dele, gemme og beskytte

dine værdifulde data

 • 2 GB lagerkapacitet til store datafiler

  2 GB lagerkapacitet til store datafiler

  De 2 GB giver dig nyttig kapacitet til at bytte og dele meget større eller flere filer via USB-porten på din PC eller bærbare computer.

 • Moderne, eksklusivt design med pæn facon og glatte kurver

  Philips USB-flashdrev er en eksklusiv enhed i et herligt design med dets glatte kurver og en gummioverflade, der er blød at røre ved.

 • Integreret dæksel, som forbliver forbundet til drevet og aldrig falder af!

  Dækslet, som beskytter USB-stikket, er integreret i produktdesignet på en måde, så det bliver siddende på drevet, når det ikke benyttes, og aldrig falder af.

 • Aktivitetsindikatoren lyser op, når du kopierer filer

  Et behagelig skær viser dig, at drevet er korrekt tilsluttet og fungerer, og det blinker hurtigere, når du kopierer filer til eller fra hukommelsen.

 • Brugervenligt, specialdesignet software er forudinstalleret

  Der medfølger en komplet softwarepakke, som vil køre automatisk fra USB-flashdrevet, og som giver dig adgang til nyttige funktioner som f.eks. Adgangskodebeskyttelse, Filsynkronisering, Datakomprimering, USB Lost & Found og USB-information. Derudover medfølger der en 30 dages prøveperiode for Portable Microsoft Outlook Express, Synkronisering af foretrukne og No-trace internetbrowsing.

 • Hurtig dataoverførsel med højhastigheds-USB 2.0

  Dataoverførsel med høj hastighed minimerer effektivt irriterende ventetid ved kopiering af en stor multimedia-fil til eller fra din computers harddisk.

 • Beskyt dine værdifulde, personlige data med en adgangskode

  Takket være adgangskodebeskyttelse med 256 bit AES-kryptering kan dine værdifulde personlige oplysninger beskyttes fra uautoriseret adgang blot med brug af en adgangskode.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i