USB-flash-drev

  USB 2.0 High-speed

  USB-flash-drev

  Nem at tilslutte og bruge med det samme!

  Nem brugervenlig enhed til umiddelbar afspilning. Det farverige Philips USB-flashdrev i en livlig udgave gør det til en ren fornøjelse at gemme og dele filer, fotos og musik i hverdagen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Nem at tilslutte og bruge med det samme!

Hurtig udveksling af filer!

 • Smart USB-stik med farverigt design

  Vælg din smarte farve; gul, pink, lilla, grøn, blå eller orange for at puste liv i dine daglige handlinger med at lagre og dele data, og gør det hele lidt sjovere

 • Beskyttende integreret dæksel gør det praktisk

  Mist aldrig din hætte igen! Den beskyttende hætte er integreret i produktets design, så den altid sidder fast på USB-stikket. Hvis du vil bruge stikket, skal du blot vippe hætten bagover og sætte det i.

 • Brugervenlig emballage, der er nem at åbne

  Markeringerne og perforeringen på emballagen viser dig den bedste måde at åbne den på, så du får hurtig adgang til dit USB-stik uden problemer.

 • 8 GB lagerkapacitet til store datafiler

  De 8 GB giver dig nyttig kapacitet til at bytte og dele meget større eller flere filer via USB-porten på din PC eller bærbare computer.

 • Hurtig dataoverførsel med højhastigheds-USB 2.0

  Dataoverførsel med høj hastighed minimerer effektivt irriterende ventetid ved kopiering af en stor multimedia-fil til eller fra din computers harddisk.

 • Aktivitetsindikatoren lyser op, når du kopierer filer

  Et behagelig skær viser dig, at drevet er korrekt tilsluttet og fungerer, og det blinker hurtigere, når du kopierer filer til eller fra hukommelsen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i