Econic

Lyskilde

  Econic

  Lyskilde

  Avanceret LED-lys

  Bliv i stand til at præstere bedre i dine daglige indendørs aktiviteter på den mest miljøvenlige måde. Econic LED-lamper giver hurtigt funktionelt lys og sparer samtidig energi takket være den avancerede LED-teknologi. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Econic Lyskilde

5 W (25 W), Bajonetsokkel, Hvid G08727900851502 Find lignende produkter

Avanceret LED-lys

Funktionelt lys med maksimale energibesparelser

 • Spar på energien, allerede når du tænder på kontakten

  Alle LED-sparepærer fra Philips sparer på energien, fra det øjeblik du tænder på kontakten. Gennem deres levetid forbruger de færre Kw, og derfor giver de også en mindre el-regning. Energibesparelsen afhænger af typen af pærer og teknologien.

 • Starter med det samme

  Vores hurtigt startende sparepærer garanterer, at du får lys med det samme, når du trykker på kontakten.

 • Energibesparelse på op til 90% med det samme

  Når du skifter til Philips LED-pærer, opnår du med det samme en energibesparelse på op til 90% uden at gå på kompromis med lysudbytte og -kvalitet.

 • Vores LED-teknologi giver pærerne en levetid på mindst 15.000 timer

  I gennemsnit har vi vores pærer tændt 2,7 timer om dagen og 1.000 timer om året. Det faktiske antal timer, vi har dem tændt, afhænger af årstiden (vinter/sommer), vejrforhold (solskin/regnvejr), og i hvilket rum pæren benyttes (badeværelse / stue). Denne LED-pære har en levetid på mindst 15.000 timer eller 15 år.

 • Kan bruges i alle rum og er nem at genbruge

  LED-pærer fra Philips indeholder absolut ingen skadelige stoffer, hvilket gør dem anvendelige i alle rum og nemme at genbruge.

 • Du kan regne med, hvad der står på emballagen fra Philips

  Hos Philips holder vi, hvad vi lover mht. LED-pærernes ydeevne. Du kan regne med, hvad der står på emballagen fra Philips vedr. lysudbytte, levetid og wattforbrug i forhold til glødepærer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i