Wellness-solarie

  Wellness-solarie

  Slap af, lad op, start på en frisk

  Innergize kombinerer infrarød varme, solbad, duft og lydmiljø eller FM-radio for at skabe en velgørende soloplevelse. Med fjernbetjening og nem sammenfolding til kompakt opbevaringsstørrelse i 3 enkle trin, er den både praktisk og brugervenlig.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Slap af, lad op, start på en frisk

Nyd en velgørende sommersol-oplevelse

 • Fjernbetjening giver dig mulighed for at justere indstillingerne

  Fjernbetjening giver dig mulighed for at justere indstillingerne

  Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at regulere indstillingerne under solbadningen uden at skulle række ud efter tasterne på selve apparatet.

 • Kan sammenfoldes til kompakt størrelse

  Det smarte design på helkrops-solariet giver dig mulighed for at folde det sammen til kompakt kuffertstørrelse, så det er praktisk og pladsbesparende ved opbevaring.

 • Infrarødt lys giver dig varme og får dig til at føle dig afslappet og veloplagt

  Det infrarøde lys i Innergize øger blodcirkulationen, opvarmer kroppen og får dig til at føle afslappet og veloplagt. Har du stive og trætte muskler og led, kan du løsne og pleje dem ved kun at anvende Innergize's infrarøde lamper og nyde den behagelige varme, som får hele kroppen til at slappe af.

 • Den lette vægt gør den nemmere at transportere

  Letvægtsdesignet gør helkrops-solariet nemt at bruge og transportere.

 • Infrarødt lys løsner effektivt op for trætte muskler og led

  Når dine muskler og led er trætte, kan du løsne og forkæle dem med Innergizes infrarøde rør og nyde den behagelige varme, som får hele din krop til at slappe af.

 • Foldes ud i kun tre trin

  Foldes ud fra kompakt størrelse i tre enkle trin.

 • Med Active audio kan du nyde lydeffekter fra naturen, lytte til musik eller høre digitalradio

  Med de to indbyggede højttalere kan du lytte til afslappende, forudprogrammerede lyde fra naturen. Du kan også lytte til din foretrukne radiostation på den indbyggede digitale radio, eller du kan tilslutte din egen CD- eller MP3-afspiller for at lytte til din musik.

 • Højdeindstilling med det indbyggede målebånd

  For at opnå et perfekt solbruningsområde på 190 x 70 cm skal rørhuset placeres 70 cm over din krop. Du kan justere højden på rørhuset til højden på din egen seng. Helkrops-solariet passer til brug med senge med en højde på op til 52 cm (inkl. madras). Bunden af sengen skal være mindst 8 cm over gulvhøjde for at kunne placere solariets ben under den.

 • Infrarød snooze forlænger nydelsen

  Når det akustiske signal har lydt, kan du aktivere den infrarøde snooze og nyde yderligere 10 minutters varme og afslapning.

 • Naturlige dufte får krop og sjæl til at slappe af

  Innergize giver dig valget mellem tre unikke dufte, der forstærker den totale sanseoplevelse (Summer Blue, Orange Valley og Green Oasis, tilbehørsnummer HB080). Vælg din foretrukne duft, og justér intensiteten efter behag.

 • Akustisk signal minder dig om, at du skal vende dig

  Der udsendes et akustiskt signal ét minut, før der automatisk lukkes ned. Det giver dig tid til at trykke på gentageknappen, hvis du også vil tage sol på den anden side af kroppen med de indstillinger, du allerede har valgt.

 • Praktisk opbevaring af briller i indbygget holder

  Rørkabinettet er udstyret med en praktisk holder til opbevaring af sikkerhedsbrillerne, så de ikke går tabt.

 • Integrerede hjul og håndgreb for nem transport

  Indbyggede hjul og håndtag gør det nemt at transportere apparatet, når det er foldet sammen.

 • InfraTan, ekstra infrarødt lys for optimal solbruning

  Når du tager sol, bruges de infrarøde lamper samtidig med solarierørene. Det giver ikke blot en mere behagelig varme, de infrarødelamper øger også bruningseffekten ved at forbedre blodcirkulationen i huden. Innergize er designet til et sikkert, afslappende solbad af hele kroppen á gennemsnitligt 30 minutters varighed (afhængig af hudtype).

 • Reflektorteknologien skaber et ensartet solbruningsområde på 190 x 70 cm.

  En parabolreflektor med hammerlak fordeler UV-strålerne fra rørene jævnt og skaber et ensartet solbruningsområde på 190 x 70 cm.

 • Indbygget målebånd til at måle afstanden under brug

  Den indbyggede afstandsmåler hjælper til at måle afstanden til apparatet. Så du kan holde den anbefalede afstand, som står i brugervejledningen.

 • Sikkerhedstimer med dobbeltsikret auto-sluk

  Den dobbeltsikrede sikkerhedstimer ("elektroniske vagthund") har en nedlukningsfunktion, som automatisk afslutter sessionen på det forudvalgte tidspunkt.

 • To par beskyttelsesbriller

  De to sæt sikkerhedsbriller gør solariet til hele kroppen sikkert og behageligt at bruge.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i