EnergyUp

Energy Light - giver dig energien tilbage

  EnergyUp

  Energy Light - giver dig energien tilbage

  Plejer du at føle dig mere træt om vinteren?

  Langt de fleste i Norden føler sig mere trætte om vinteren. Manglen på sollys i vinterhalvåret har en negativ indvirkning på vores humør og vores helbred. En del af os udvikler endda efterårs- eller vinterdepressioner. Det er ikke så underligt, at vi føler os mindre energiske om vinteren – sol- og dagslys er nødvendigt for, at kroppen skal fungere normalt. I samråd med forskere har Philips skabt EnergyLight. Når du anvender Philips EnergyLight, udsondres der de samme stoffer i kroppen, som når du opholder dig udendørs på en solrig sommerdag, og du genvinder din energi. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 1.499,00
 • Plejer du at føle dig mere træt om vinteren?

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Plejer du at føle dig mere træt om vinteren?

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

EnergyUp Energy Light - giver dig energien tilbage

Samme positive effekt som sollys, Med ledning, svarer til 10.000 lux HF3420/01 Find lignende produkter

Plejer du at føle dig mere træt om vinteren?

Kompakt blåt lys giver energi på samme måde som klart dagslys

 • Resultater på blot 20-30 min/dag. Brug, mens du læser, arbejder

  Resultater på blot 20-30 min/dag. Brug, mens du læser, arbejder

  Kun 20-30 minutter om dagen med EnergyUp har vist sig at give ny energi og fremme et positivt humør. Du skal blot placere energilampen en armslængde væk, så lyset rammer øjnene. Du behøver ikke at se direkte ind i lyset, så du kan multitaske med EnergyUp og nyde godt af den ved morgenmaden, eller når du arbejder eller læser. Da lampen er uden UV-stråler og behagelig og sikker for øjnene, kan du bruge den, så længe du vil i løbet af dagen (hvis den bruges om aftenen eller inden sengetid, kan den udskyde søvnen). Ved daglig brug er det sandsynligt, at du mærker en energigivende effekt fra EnergyUp inden for 1-2 uger.

 • Ensartet lysstyrke, ultimativ øjenkomfort

  Ensartet lysstyrke, ultimativ øjenkomfort

  EnergyUp bruger et unikt belysningssystem til at styre genskinnet og dermed give komplet øjenkomfort. En unik kombination af diffusere, reflektorer og filtre fordeler det kraftige LED-lys jævnt hen over hele skærmens overflade. Dette styrer genskinnet og forhindrer lyspunkter og giver et diffust lys, der altid er komfortabelt og giver en behagelig oplevelse.

 • 100 % UV-frit lys - sikkert for øjne og hud

  100 % UV-frit lys - sikkert for øjne og hud

  Det rene blå lys fra EnergyUp øger energiniveauet helt naturligt. Effekten svarer til en solskinsdag, men uden UV-strålerne fra sollyset.

 • Mere end 100 års know-how om Philips Lighting og Healthcare

  Mere end 100 års know-how om Philips Lighting og Healthcare

  Philips blev grundlagt for mere end hundrede år siden som pioner inden for prisbillige lyspærer og brugte senere vores ekspertise inden for vakuumrørsteknologi til at udvikle én af verdens første røntgenbilledbehandlingsmaskiner. Frem til i dag fremstår virksomheden som førende på verdensmarkedet inden for belysning og sundhedspleje, drevet af ønsket om hver dag at forbedre menneskers liv rundt om i verden ved at skabe innovationer, som har betydning for dig. Denne stolte arv fortsætter med EnergyUp, et nyskabende produkt, som nyder godt af Philips’ erfaring som en førende virksomhed inden for belysning, sundhedspleje og forbrugerteknologi.

 • Forbedrer energiniveauer, vågenhed og humør

  Vore dages travle, moderne livsstil kræver en optimal arbejdsindsats hele dagen igennem – men selv de stærkeste personer lider af tab af energi eller nedture, især når de fratages det naturlige dagslys, f.eks. på kontoret om vinteren. EnergyUp bekæmper nedture og forbedrer humøret med sollysets naturlige, energigivende kraft, stimulerer kroppen og øger årvågenheden. Med blot en enkelt 20-30 minutters behandling, som har vist sig effektiv, kan du bruge EnergyUp, når du har brug for at lade op og få energi: Kom i gang om morgenen, kom i gang igen efter frokost, eller oprethold energiniveauet gennem hele dagen.

 • Bekæmper energidyk, træthed og vintertræthed

  Mangel på lys i de mørkere vintermåneder får mange til at opleve et mærkbart fald i energiniveauet og nedtrykthed, når efteråret sætter ind. Kendt som "vintertræthed" (eller sæsonbetinget affektiv lidelse, SAD) kan symptomerne få den ramte til at føle sig nedtrykt, ugidelig og træt i flere uger eller endda måneder og påvirke vedkommendes personlige ydeevne og humør. Philips EnergyUp bekæmper disse symptomer på vintertræthed med sollysets naturlige, energigivende kraft og forsyner kroppen med sommerens vitalitet gennem de mørke vintermåneder.

 • Lys er en naturlig energizer, der passer til en sund livsstil

  Dagslys er afgørende for dit velbefindende og for at holde dig i form og fyldt med energi hele dagen – lige som sund ernæring og regelmæssig motion. Philips EnergyUp efterligner dagslysets naturlige, energigivende kraft på en klar solskinsdag og stimulerer bestemte receptorer i øjnene, der udløser kroppens naturlige reaktion på sollys. Den får dig til at føle dig mere energisk, aktiv og vågen. På dage, hvor dit energiniveau er lavt, og du føler dig træt, fremmer EnergyUp helt naturligt vitaliteten.

 • Uafhængig forskning bekræfter forbedrede energiniveauer

  EnergyUp er klinisk testet til at forbedre energiniveauet, årvågenheden og humøret og derved hjælpe med til at bekæmpe vintertræthed [1] og være effektiv mod vintertristhed [2, 3]. Uafhængig forskning viser, at 70 % af personer, der har prøvet EnergyUp Intense blue fandt, at deres energiniveau blev forbedret efter blot to ugers brug (undersøgelse med 823 deltagere i Storbritannien i 2011 foretaget af Bzz Agent). Yderligere 84 % var tilfredse med den måde, EnergyUp Intense blue hjalp dem til at bekæmpe vintertræthed (undersøgelse med 229 deltagere i Holland i 2011 foretaget af MetrixLab).

 • Lige så effektivt som meget større hvide lyskilder med 10.000 lux

  Det blå lys fra EnergyUp Intense blue er den mest effektive form for energilys, som blot kræver 200 lux for at opnå en effekt svarende til 10.000 lux af hvidt lys. Den høje effektudnyttelse fra det blå lys har medvirket til, at EnergyUp Intense blue er vores mindste energigivende lys indtil nu. Du kan tage energilampen med overalt, da den passer på ethvert bord derhjemme eller på kontoret. Stil blot EnergyUp en armslængde væk inden for dit synsfelt, og tilpas foden, så lyset rammer øjnene.

 • Har en lignende effekt på velværet som en solrig blå himmel

  Har en lignende effekt på velværet som en solrig blå himmel.

Se alle specifikationer
 • *Anderson, J. et al. Acta Psychiatr Scand 2009 120: 203-12 W.B. Duijzer, Y. Meesters (SLTBR 2011)
 • [1] Y. Meesters, W.B. Duijzer (SLTBR 2011, p.52)
 • [2] W.B. Duijzer, Y. Meesters (SLTBR 2011, p.33)
 • [3] J.L. Anderson et al. Acta Psychiatr Scand 2009 120: 203-12

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i