Wake-up Light - gør det mere behageligt at vågne

  Wake-up Light - gør det mere behageligt at vågne

  Vågn op naturligt

  I den lange vinterperiode i Norden er det mørkt, når vi vågner, og mørkt, når vi kommer hjem. Det kan føles unaturligt at blive vækket af en kimende alarm i mørket, så det er ikke så underligt, at vi bliver stressede og kommer i dårligt humør. Med Philips Wake-up Light vækkes du gradvist af et lys, som langsomt bliver kraftigere. Denne model har desuden 7 vækkelyde, som afslutter vækningen. Du vågner af dig selv på en behagelig måde og er mere udhvilet og mindre stresset. Ved at blive vækket af lys får du en bedre start på morgenen og mere energi resten af dagen. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 1.299,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Wake-up Light - gør det mere behageligt at vågne

Simulering af solopgang i farver, 7 naturlige lyde, Tryk på Snooze & Læselampe, Midnatslys-funktion HF3532/01 Find lignende produkter

Vågn op naturligt

med Wake-up Light og en solopgang i farver

 • Simulering af solopgang i farver vækker dig naturligt

  Simulering af solopgang i farver vækker dig naturligt

  Inspireret af naturens solopgang, hvor lyset gradvist øges inden for 30 minutter fra blød morgenrøde via orange, indtil rummet er fyldt med stærkt gult lys. Denne proces med gradvist at øge lyset stimulerer kroppen til at vågne naturligt. Når lyset har fyldt rummet, vil den naturlige lyd du har valgt fuldføre opvågningsoplevelsen, så du er klar til den kommende dag.

 • Et blødt lys viser vej i mørket

  Et blødt lys viser vej i mørket

  Wake-up Lights midnatslys er en funktion designet til at give akkurat nok lys, så du kan finde vej i mørke. Mens almindelige natlamper bruger et stærkt lys, giver midnatslyset et dæmpet, fint, orange lys. Dette lys' blødere tone gør, at din nattesøvn bliver forstyrret mindst muligt. Du aktiverer let midnatslyset ved at trykke to gange ovenpå apparatet. For at deaktivere funktionen, skal du blot igen trykke to gange ovenpå apparatet.

 • Vælg mellem 7 forskellige naturlige opvågningslyde

  Vælg mellem 7 forskellige naturlige opvågningslyde

  På det tidspunkt, du har indstillet vækning til, vil en naturlig lyd blive afspillet og fuldende opvågningen, samt sikre, at du virkelig er vågen. Den valgte lyd stiger i løbet af et halvt minut gradvist i lydstyrke op til det niveau, du har valgt. Der er syv naturlyde at vælge imellem: Fuglesang, fugle i skoven, zen-melodi, blidt klaver, lyden af køer i alperne, morgenfugle og afslappende yogamusik.

 • Displayet dæmpes automatisk, når der er mørkt i soveværelset

  Displayet dæmpes automatisk, når der er mørkt i soveværelset

  Displayets lysstyrke justerer sig selv. Hvis soveværelset er fyldt med lys, øges lysstyrken for at holde displayet læsbart. Når soveværelset er mørkt, dæmpes lysstyrken, så den ikke oplyser dit soveværelse, når du forsøger at sove

 • Du skal bare trykke én gang øverst på produktet for at snooze

  Du skal bare trykke én gang øverst på produktet for at snooze

  Et let tryk ovenpå Wake-up Light indstiller snooze-tilstanden. Efter 9 minutter vil lyden igen starte sagte op.

 • Det eneste Wake-up Light med klinisk bevist effekt

  Det eneste Wake-up Light med klinisk bevist effekt

  For øjeblikket er Philips Wake-up Light det eneste, som videnskabeligt er bevist til at fungere. For at gøre Wake-up Light til det bedst mulige produkt, som virkelig vækker dig naturligt og giver dig energi, har vi udført en mængde klinisk forskning. Denne forskning blev udført af uafhængige videnskabsfaciliteter for at undersøge og påvise virkningerne ved Wake-up Light på den samlede opvågningsoplevelse. Således har vi bl. a. påvist, at Philips Wake-up Light ikke kun vækker dig mere naturligt, men også giver dig mere energi, og at den forbedrer dit humør om morgenen.

 • Udviklet af Philips, eksperter i lys gennem over 100 år.

  Udviklet af Philips, eksperter i lys gennem over 100 år.

  Philips blev grundlagt for mere end 100 år siden som et firma, der producerede og solgte lyspærer. Over 100 år voksede Philips til en verdensomfattende virksomhed, som bringer innovation på mange forskellige områder. Endnu i dag er belysning stadig sjælen i Philips. Wake-up Light er stolt over at fortsætte denne arv baseret på års viden og ekspertise hos verdens mest velkendte belysningsekspert.

 • Svindende lys og lyd sender dig blidt ind i søvnen

  Svindende lys og lyd sender dig blidt ind i søvnen

  Simulationen af solnedgang er en lysterapiform, der anvendes, før du falder i søvn. Simulation af solnedgang forbereder nænsomt din krop på at falde i søvn ved gradvist at mindske lys (og naturlyde) over et tidsrum, du selv har indstillet.

 • 92 % af brugerne er enige i, at det er nemmere at komme ud af sengen

  92 % af brugerne er enige i, at det er nemmere at komme ud af sengen

  Uafhængig forskning* viser, at 92 % af Philips Wake-up Light-brugere synes, det er nemmere at komme ud af sengen (Metrixlab 2011, N=209)

 • Tilpasning til dine præferencer med 20 lysstyrkeindstillinger

  Tilpasning til dine præferencer med 20 lysstyrkeindstillinger

  Lysfølsomheden er forskellig fra person til person. Generelt behøver en person mindre tid til at vågne helt ved højere lysintensitet. De 20 indstillinger for lysintensitet i Wake-up Light kan tilpasses den enkelte og indstilles til helt op til 300 lux.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i