DryCare Prestige

MoistureProtect-hårtørrer

  DryCare Prestige

  MoistureProtect-hårtørrer

  Styl håret uden at ødelægge hårets naturlige fugtindhold

  Styl håret uden at skade det! DryCare Prestige Hårtørrer har en lille sensor indbygget, som ved hjælp af infrarød teknolgi måler hårets fugtindhold og tilpasser varmen, så hårets naturlige fugtindhold ikke forskubbes. Den innovative funktion beskytter håret, når du styler og tørrer det. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 799,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

DryCare Prestige MoistureProtect-hårtørrer

Smart sensor med varmebeskyttelse, Plejende ion-funktion, Diffuser (volumenmundstykke) medfølger, Smart indbygget fugtbeskyttelse HP8280/00 Find lignende produkter

Styl håret uden at ødelægge hårets naturlige fugtindhold

For et sundt og flot hår

 • Den indbyggede fugtbeskyttelse i MoistureProtect Hårtørrer måler til stadighed hårets fugtindhold og tilpasser varmen til håret, så det ikke bliver skadet.

  Den indbyggede fugtbeskyttelse i MoistureProtect Hårtørrer måler til stadighed hårets fugtindhold og tilpasser varmen til håret, så det ikke bliver skadet.

  Anvender infrarød teknologi til at diagnosticere dit hår og tilpasser temperaturen til at beskytte dets naturlige fugtighed.

 • MoistureProtect-sensor

  MoistureProtect-sensor

  Den virkeligt nyskabende infrarøde MoistureProtect-teknologi overvåger og tilpasser løbende tørretemperaturen, så den matcher hårets behov. Den intelligente sensor måler dit hårs overfladetemperatur 4000 gange i løbet af én tørring og justerer varmen for at undgå udtørring og beskadigelse af hårstråene. Med optimal fugtbevarelse får dit hår bedst mulig glans og blødhed. Du kan tænde/slukke for sensoren efter behov.

 • Plejende ionfunktion giver et skinnende blankt, krusfrit hår

  Plejende ionfunktion giver et skinnende blankt, krusfrit hår

  Ladede negative ioner fjerner statisk elektricitet, plejer håret og lukker porerne, så håret får en flot glans. Resultatet bliver et flot, skinnende blankt og krusfrit hår.

 • 6 fleksible indstillinger

  6 fleksible indstillinger

  MoistureProtect Hårtørrer har seks fleksible hastigheds- og temperaturindstillinger, som gør, at du har fuld kontrol over din styling.

 • Varmekontrollen tilpasser temperaturen

  Varmekontrollen tilpasser temperaturen

  Sensoren sænker automatisk temperaturen, når håret begynder at blive tørt, så det beskyttes mod overophedning.

 • Koldluftsfunktion

  Koldluftsfunktion

  Afslut med kold luft for at fiksere frisuren. Hold knappen CoolShot inde for en intensiv kold luftstrøm, der fikserer frisuren efter styling.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i