Pro glattejern

  Pro glattejern

  Bevægelige plader i titanium for hurtig brug

  Philips Pro Fladjern er vores bedste fladjern. Det har bevægelige plader i titanium for den bedst mulige varmeoverførsel med mindst mulig skade på håret. Fladjernet bliver varmt på kun 10 sekunder og har en digital temperaturkontrol. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 899,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Pro glattejern

Præcis temperaturstyring, Plejende ioniseringsfunktion, Varmt på kun 10 sekunder, 10 sekunders opvarmningstid HPS930/00 Find lignende produkter

Bevægelige plader i titanium for hurtig brug

 • Professionel titanbelægning for den bedst mulige varmeoverførsel

  Professionel titanbelægning for den bedst mulige varmeoverførsel

  Materialet titanium bruges i de professionelle saloner. Det er meget robust og slidstærkt og giver samtidig en utrolig hurtig varmeoverførsel. Du får derfor et hurtigere resultat og slipper for at trække fladjernet gennem håret igen og igen. Samtidig er titanium en lille smule mere glat end keramik, hvilket giver en optimal friktion og derfor begrænser slitagen på håret.

 • Undgå ødelagt hår med fleksible plader

  Undgå ødelagt hår med fleksible plader

  De fleksible plader flytter sig, når der trykkes for hårdt under glatning. Dette beskytter hårstrået mod at blive beskadiget og derfor undgår du, at håret ødelægges.

 • Plejende ionfunktion giver et skinnende blankt, krusfrit hår

  Plejende ionfunktion giver et skinnende blankt, krusfrit hår

  Ladede negative ioner fjerner statisk elektricitet, plejer håret og lukker porerne, så håret får en flot glans. Resultatet bliver et flot, skinnende blankt og krusfrit hår.

 • Lange (110 mm) plader til nem og hurtig glatning

  Lange (110 mm) plader til nem og hurtig glatning

  Pladerne har en professionel længde på 110 mm, med hurtigere og nemmere glatning som resultat.

 • Hurtig opvarmning på kun 10 sekunder

  Hurtig opvarmning på kun 10 sekunder

  Det højtydende varmelegeme brugt sammenmed titaniumplader, giver en hurtigopvarmningstid på kun 10 sekunder. Tænd forglattejernet, og du er klar til at starteglatningen.

 • Hurtig opvarmning på kun 10 sekunder

  Hurtig opvarmning på kun 10 sekunder

  Det højtydende varmelegeme brugt sammenmed titaniumplader, giver en hurtigopvarmningstid på kun 10 sekunder. Tænd forglattejernet, og du er klar til at starteglatningen.

 • Ledningslængden på 2,5 m, som også bruges i salonerne, giver større fleksibilitet og gør det nemmere at bruge hårtørreren.

  Ledningslængden på 2,5 m, som også bruges i salonerne, giver større fleksibilitet og gør det nemmere at bruge hårtørreren.

  Den salongodkendte ledningslængde på 2,5 m giver en øget fleksibilitet og nem håndtering, så du kan bruge hårtørreren overalt, du ønsker.

 • *2 års garanti plus 3 år vid registrering online

  *2 års garanti plus 3 år vid registrering online

  Philips Pro Hårtørrer har gennemgået grundige tests for at kunne garantere ydelse og holdbarhed og er omfattet af en garanti på hele 5 år, hvis du registrerer produktet online.

 • Flot hår uden varmeskader

  Flot hår uden varmeskader

  Avanceret Philips EHD-teknik betyder, at dit fladjern altid fordeler varmen jævnt, også ved høje temperaturer, og forhindrer, at håret bliver varmebeskadiget. Det giver større beskyttelse med et flot og skinnende blankt hår som resultat.

 • Digitale temperaturindstillinger

  Det digitale display gør, at du kan indstille temperaturen meget præcist til netop din hårtype.

 • ThermoGuard forhindrer utilsigtet varmeudvikling over 200°C

  Undgå utilsigtet varmeudvikling med Thermoguard ved kun at øge temperaturen med 5°C ad gangen over 200°C.

 • Sikker opbevaring af produktet med varmebeskyttelseskappen

  Den særlige varmebeskyttelseskappe har flere fordele. Den vigtigste er, at den er fremstillet af varmebestandigt materiale. Efter brug skubbes kapslen på glattejernet for at give mulighed for umiddelbar opbevaring. Kapslen beskytter også glattepladerne mod ridser og låser glattejernet under opbevaring.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i