1
Madtilberedning

Avance Collection

Slowjuicer (Koldpresning)

  • KA
  • KA

  Avance Collection

  Slowjuicer (Koldpresning)

  Hæld alle lækkerierne ned i dit glas

  Prisbelønnet design, IF Design award 2016. "Med smart konstruerede glatte dele, som er lette at skille ad og rengøre, er dette et premium produkt med sans for detaljen". Maksimer mængden af næringsstoffer med Philips innovative teknologi til slowjuicing. Philips Slowjuicer presser langsomt alt fra hvedegræs og grønkål til mango og nødder under højt tryk. Trykket får cellerne til at åbne sig, hvorved der frigøres vigtige vitaminer, fibre, antioxidanter og enzymer. Alle dele kan skylles på et par minutter. Desuden kan du presse juicen direkte i glasset. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 2.299,00
 • Hæld alle lækkerierne ned i dit glas

  Play Pause

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Avance Collection Slowjuicer (Koldpresning)

Få maksimalt med næringsstoffer, Presser alt fra hvedegræs til mango HR1894/80 Find lignende produkter

Hæld alle lækkerierne ned i dit glas

Pres et glas sundhed

 • Innovativ teknologi til Slowjuicing

  Innovativ teknologi til Slowjuicing

  Frugt og grøntsager består af tusindvis af celler, som indeholder fibre, antioxidanter, vitaminer og andre vigtige næringsstoffer. Philips innovative teknologi til slowjuicinger designet til at åbne cellerne op og presse så meget som muligt ud af dine yndlingsingredienser.

 • Pres alt fra hvedegræs og mango til frø og nødder

  Pres alt fra hvedegræs og mango til frø og nødder

  Lav sund, lækker juice af bløde frugter og hårde grøntsager. Du kan presse alle dine yndlingskombinationer og endda bruge ingredienser, der normalt er meget vanskeligt at presse, f.eks. bananer eller mangofrugter.

 • Medtag blade, grønsager og nødder i dine drikke

  Medtag blade, grønsager og nødder i dine drikke

  Blade og grønsager, som er fulde af fibre, er også gode ingredienser til sund juice, og det kan alt sammen presses i denne juicer. Med MicroMasticating-teknologi kan hvedegræs, spinat og meget andet blive et godt, sundt tilskud til din daglige juice. Du kan endda bruge visse typer af nødder, som f.eks. mandler, til at lave en mandeldrik.

 • Forrengøringsfunktion

  Forrengøringsfunktion

  Forrengøringsfunktionen presser de sidste dråber ud af slowjuiceren. Det hjælper dig til at få mest muligt ud af dine frugter og grøntsager og bevirker, at ingen værdifuld juice går til spilde. Derudover gør den det også meget lettere at rengøre din slowjuicer.

 • QuickClean - hurtigrengøring på 1 min.

  QuickClean - hurtigrengøring på 1 min.

  Alle dele på Philips Slowjuicer er glatte, runde og designede til at være så nemme at skylle af og rengøre som muligt. De allerfleste slowjuicere har en metalsi, hvor rester let sætter sig fast, og som man skal bruge en børste for at rengøre. Philips Slowjuicer har i stedet en plastdel, som er let at skylle af. Denne juicemaskine rengøres nemt på under et minut.

 • Rengøring på under 1 minut pga. unikt design uden si

  Rengøring på under 1 minut pga. unikt design uden si

  Vores unikke design uden si gør, at juicen let glider ned i dit glas gennem et filter, der fjerner uønskede dele i juicen. Det er så nemt at rengøre, at du ikke behøver en børste.

 • Drypstop - perfekt til presning af et glas ad gangen

  Drypstop - perfekt til presning af et glas ad gangen

  En integreret drypstopfunktion gør, at tilbageværende saft fra presningen aldrig står og drypper fra din slowjuicer, og du slipper for at ærgre dig over pletter på dit køkkenbord. Drypstoppet er perfekt, når du har din slowjuicer stående fremme på køkkenbordet og kun ønsker at presse et glas ad gangen.

 • Tyndt, eksklusivt design

  Tyndt, eksklusivt design

  Det optimerede design med en bredde på kun 11 cm gør, at du altid kan have din slowjuicer stående på køkkenbordet, så den er klar, hvis du får lyst til et glas juice. Den optager også kun begrænset plads, når den opbevares og bruges, og da alt er integreret i den, kræves der ingen ekstra dele for at presse.

 • Pres juice direkte ned i glasset

  Pres juice direkte ned i glasset

  Philips Slowjuicer har en praktisk tud, som gør, at det er let at presse juice direkte ned i glasset. Ved at presse juice direkte i et glas kan du tilpasse hvert enkelt juiceglas til de forskellige familiemedlemmers ønsker, og du behøver ikke at anvende og rengøre unødige dele. Desuden holder du køkkenbordet rent.

 • Integreret opbevaring

  Integreret opbevaring

  Alle mindre, udtagelige dele af juicemaskinen, f.eks. bakken, indgangsrøret og juicebeholderen, kan ligge i frugtkødsbeholderen. På den måde ved du, hvor de er, når du skal presse næste gang.

 • Inspirerende opskriftsbog

  At vælge den rigtige opskrift og de rigtige ingredienser er vigtigt, når man laver sin egen juice. I denne bog får du inspiration fra 20 opskrifter, og du får en lang række informationer om, hvilke vitaminer og andre næringsstoffer de enkelte ingredienser indeholder.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • Interne forsøg med 1.000 g af hhv. druer, æbler, brombær, jordbær, tomat, vandmelon, appelsin og granatæble.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i