Hjemmebiograf med SoundBar

  Hjemmebiograf med SoundBar

  Overlegen surroundlyd uden støj

  Over 80 % af de personer, der deltog i lydudfordringen*, foretrak Philips Ambisound. Denne Philips SoundBar med Ambisound inkorporerer et komplet hjemmebiografsystem, inklusive 3D Blu-Ray-afspilning i High Definition, i en enkelt enhed. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hjemmebiograf med SoundBar

Blu-ray-afspilning i 3D HTS9140/12 Find lignende produkter

Overlegen surroundlyd uden støj

Besat af lyd

 • Philips Net TV med Wi-Fi giver populære onlinetjenester til dit TV

  Oplev det store udvalg af onlinetjenester med Net TV. Nyd film, billeder, infotainment og andet onlineindhold direkte på dit TV, når du vil. Du skal bare tilslutte dit hjemmebiografsystem direkte til dit hjemmenetværk via Ethernet-forbindelsen og navigere til og vælge, hvad du vil se, med fjernbetjeningen. Philips-menuen giver adgang til populære Net TV-tjenester til netop dit TV. Med et DLNA-certificeret PC-netværk kan du også se videoer eller billeder, der er lagret på din computer, ved at bruge fjernbetjeningen.

 • Ambisound til surroundlyd med færre højttalere

  Ambisound til surroundlyd med færre højttalere

  Ambisound-teknologien fremstiller virkeligt omsluttende multikanals surroundlyd fra færre højttalere. Den laver en fordybende 5.1 lydoplevelse uden begrænsninger pga. siddeposition, rummets form eller størrelse, og der er intet rod fra flere højttalere og kabler. Med den kombinerede effekt af psykoakustiske fænomener, kildebehandling og placering af driveren i en præcis vinkel, giver Ambisound mere lyd fra færre højttalere.

 • Full HD 3D Blu-ray til en virkelig overvældende filmoplevelse i 3D

  Full HD 3D Blu-ray til en virkelig overvældende filmoplevelse i 3D

  Bliv begejstret med 3D-film i din egen stue med et Full HD 3D-TV. Active 3D anvender den nyeste generation af hurtigskiftende skærmbilleder for at give ægte dybde og realisme i fuld 1080 x 1920 HD-opløsning. Full HD 3D-oplevelsen skabes i din hjemmebiograf, når du ser disse billeder gennem specielle briller, der er timet til at åbne og lukke højre og venstre linse synkront med de skiftende billeder. Førsteklasses 3D-filmudgivelser på Blu-ray tilbyder et stort udvalg af indhold i høj kvalitet. Blu-ray leverer også ukomprimeret lyd, så du får en utroligt ægte lydoplevelse.

 • DLNA-netværksforbindelse giver dig mulighed for at afspille musik og video fra din PC

  DLNA-netværksforbindelse giver dig mulighed for at afspille musik og video fra din PC

  DLNA-netværksforbindelse giver nem adgang til personlige fotos, musik, video eller film på din PC eller dit hjemmenetværk. Forbindelsen bruger Ethernet-tilslutning (LAN) med DLNA-protokol, der sikrer, at DLNA-certificerede produkter kan fungere sammen uden problemer. Hvis du tilslutter TV, hjemmebiograf eller Blu-ray-afspiller til dit hjemmenetværk, kan du få adgang til oplysninger fra alle DLNA-certificerede enheder. Du kan få adgang til en verden af underholdning blot ved at trykke på en knap i den intuitive brugergrænseflade, der er designet til nem søgning.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD giver hi-fi surround-lyd

  Dolby TrueHD og DTS-HD giver hi-fi surround-lyd

  Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential leverer den fineste lydkvalitet fra dine Blu-ray-diske. Den gengivne lyd er stort set umulig at skelne fra studie-masteren, så du kommer til at høre det, skaberne af værket ønskede, at du skulle høre. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential fuldender din high definition-underholdningsoplevelse.

 • SoundBar-design, der passer bedst til et fladskærms-TV på mindst 102 cm (40")

  SoundBar-design, der passer bedst til et fladskærms-TV på mindst 102 cm (40")

  SoundBar giver enhver stue lidt finesse. Selvom den er designet til at passe til et fladskærms-TV på 102 cm (40") eller større, er den en fin følgesvend til ethvert fladskærms-TV - så det matcher dit interiør og din livsstil.

 • Slankt design i børstet aluminium i topkvalitet

  Slankt design i børstet aluminium i topkvalitet
Se alle specifikationer
 • På baggrund af forbrugerlydtest gennemført af Synovate i november 2010 i Tyskland kontra en førende konkurrent. Data i arkiv.
 • Du kan kontrollere, om Video on Demand er tilgængelig i dit land ved at besøge www.philips.com/blu-ray.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i