Voice Tracer

digital optager

  Voice Tracer

  digital optager

  Lad din stemme gøre arbejdet

  Digital Voice Tracer gør det muligt at diktere diktater og notater på farten. Tilbage på kontoret behøver du blot at slutte diktafonen til PC'en, overføre filen og lade Dragon NaturallySpeaking transskribere dit diktat automatisk. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Voice Tracer digital optager

Version med talegenkendelse LFH0667/00 Find lignende produkter

Lad din stemme gøre arbejdet

Med mobilt diktat og stemmegenkendelse

 • Let og bærbar

  Løsningen er kompakt og let, og du bemærker knap, at du har den med dig. Stik den i lommen eller en taske, og tag den med hvor som helst. Det robuste kabinet og attraktive, ergonomiske design gør den oplagt at tage med overalt. Digital Voice Tracer er Nuance-certificeret og har bestået alle Dragon NaturallySpeakings tests.

 • Ekstra stort baggrundsbelyst display giver hurtigt overblik

  Det ekstra store grafiske display giver dig mulighed for at se alle vigtige filoplysninger ved første øjekast, og takket være det baggrundsbelyste display kan det også lade sig gøre under dårlige lysforhold.

 • Øjeblikkelig optagelse med et enkelt tryk - fra slukket til optagetilstand

  Hold optageknappen nede et øjeblik for at tænde for Digital Voice Tracer og starte optagelsen med det samme.

 • Stemmeaktiveret optagelse, så du kan tage noter uden at bruge hænderne

  Stemmeaktiveret optagelse er en praktisk funktion til håndfri optagelse. Når den er aktiveret, starter optagelsen automatisk, når du begynder at tale. Optagelsen slutter automatisk, når du holder op med at tale, og starter igen automatisk,når du begynder at tale igen.

 • Sammenkoblet med Dragon NaturallySpeaking version 10 DVR

  Nu præsenterer vi Dragon NaturallySpeaking 10, og verdens bedste talegenkendelsessystem bliver simpelthen bedre og bedre. Med over 175 priser for nøjagtighed og brugervenlighed er løsningen den ubestridte leder inden for stemmegenkendelsessoftware. Dragon NaturallySpeaking er hurtigere og mere nøjagtig end nogensinde før og leverer op til 20 % flere nøjagtige resultater sammenlignet med version 9. Dine transskriberede ord vises nu på skærmen inden for halvdelen af den tid, du førhen brugte.

 • Overfør optagelser og data i en fart via USB 2.0 med høj hastighed

  Takket være den hurtige dataoverførsel via en Hi-Speed 2.0 USB-forbindelse kan optagelser overføres til din PC op til 40 gange hurtigere end med den oprindelige USB-standard.

 • USB-masselagring sikrer maksimal kompatibilitet

  Som USB-lagringsenhed er Voice Tracer en praktisk måde at gemme, sikkerhedskopiere og flytte filer på. Voice Tracer sluttes til en computer via en USB-forbindelse og kræver ikke særlig software for at blive installeret. Voice Tracer vises automatisk som et flytbart drev, så du simpelthen kan trække og slippe filer til og fra enheden.

 • Stereoknaphulsmikrofon og øretelefoner medfølger

  Din Voice Tracer leveres med et letvægtsstereoheadset, der er designet, så det er behageligt at bruge i længere tid, og en retningsuafhængig stereoknaphulsmikrofon. Mikrofonens høje optagefølsomhed giver fantastisk lydkvalitet, mens stereoheadsettet giver kraftig lyd.

 • Automatisk transskription af dine diktatfiler

  For travle forretningsfolk, der bevæger sig mellem kunderne, hjemmet og kontoret, er fleksibilitet et must. Med Digital Voice Tracer kan du diktere dokumenter og notater på farten. Når du er tilbage på kontoret, slutter du ganske enkelt optageren til PC'en, hvorefter Dragon NaturallySpeaking DVR automatisk transskriberer dine diktater. Intet behov for manuel transskription - og du sparer tid og penge! Dragon NaturallySpeaking leverer den ydelse, som professionelle brugere på farten har behov for.

 • Mere præcis end nogensinde før med op til 99 % nøjagtighed

  Dragon NaturallySpeaking 10 er mere nøjagtig end indtastning og laver aldrig skrivefejl. Opret dokumenter tre gange hurtigere end de fleste personer kan skrive, og opnå op til 99 % nøjagtighed. Perfekt til forretningsfolk og avancerede PC-brugere.

 • Opret dokumenter tre gange hurtigere end de fleste personer kan skrive

  De fleste personer taler med over 120 ord i minuttet men skriver mindre end 40 ord i minuttet. Forestil dig at kunne oprette dokumenter omtrent tre gange så hurtigt med Dragon NaturallySpeaking ved blot at tale!

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i