PC-produkter, tablets og telefoner

Digital Voice Tracer

  Digital Voice Tracer

  Notetagning, når det er bedst

  Digital Voice Tracer 860 demonstrerer, hvad form og funktion handler om. Kombiner avancerede optagefunktioner med underholdningsegenskaber og et førsteklasses ergonomisk design, så får du Digital Voice Tracer 860. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Digital Voice Tracer

2 GB, 284 timers optagetid LFH0860/00 Find lignende produkter

Notetagning, når det er bedst

Funktionalitet og underholdning i letvægtsdesign

 • Stemmeaktiveret optagelse, så du kan tage noter uden at bruge hænderne

  Stemmeaktiveret optagelse er en praktisk funktion til håndfri optagelse. Når den er aktiveret, starter optagelsen automatisk, når du begynder at tale. Optagelsen slutter automatisk, når du holder op med at tale, og starter igen automatisk,når du begynder at tale igen.

 • Justerbar mikrofonfølsomhed giver bedre lydkvalitet

  Signal/støjforholdet på den meget følsomme mikrofon er meget bedre end på standardmikrofoner. Optagefølsomheden øges (flere stemmesignaler opfanges), uden at lydkvaliteten kompromitteres.

 • Stereoknaphulsmikrofon og øretelefoner medfølger

  Din Voice Tracer leveres med et letvægtsstereoheadset, der er designet, så det er behageligt at bruge i længere tid, og en retningsuafhængig stereoknaphulsmikrofon. Mikrofonens høje optagefølsomhed giver fantastisk lydkvalitet, mens stereoheadsettet giver kraftig lyd.

 • Ekstra stort baggrundsbelyst display giver hurtigt overblik

  Det ekstra store grafiske display giver dig mulighed for at se alle vigtige filoplysninger ved første øjekast, og takket være det baggrundsbelyste display kan det også lade sig gøre under dårlige lysforhold.

 • Øjeblikkelig optagelse med et enkelt tryk - fra slukket til optagetilstand

  Hold optageknappen nede et øjeblik for at tænde for Digital Voice Tracer og starte optagelsen med det samme.

 • Organiser dine filer på en hurtig og nem måde med fire mapper

  Den digitale Voice Tracer-optager understøtter op til 99 optagelser i hver af de fire tilgængelige mapper, så du hurtigt og nemt kan organisere dine filer.

 • Overfør optagelser og data i en fart via USB 2.0 med høj hastighed

  Takket være den hurtige dataoverførsel via en Hi-Speed 2.0 USB-forbindelse kan optagelser overføres til din PC op til 40 gange hurtigere end med den oprindelige USB-standard.

 • Lyt til MP3- og WMA-musikafspilning

  Gem din musiksamling og downloadede musiknumre på din Digital Voice Tracer. Afspilning af musikformaterne WMA og MP3 understøttes.

 • Ekstra stor fronthøjttaler til krystalklar stemmeafspilning

  Store højttalerdrivere har større kapacitet til at skabe lyd. Derfor giver de en stærk og rig lydoplevelse.

 • Fem optagetilstande til optagelse i praktisk MP3-format

  Vælg mellem flere forskellige optagetilstande, fra to højkvalitets stereotilstande, SHQ og HQ, eller tre monotilstande, SP, LP og SLP, for at få længere optagetider.

 • Let og ergonomisk konstruktion

  Så lille og let, at du næsten ikke lægger mærke til, at du har den med. Put den i lommen eller tasken, og tag den med overalt. Det hårdføre etui og flotte, ergonomiske design giver dig lyst til at have den med alle vegne.

 • USB-masselagring sikrer maksimal kompatibilitet

  Som USB-lagringsenhed er Voice Tracer en praktisk måde at gemme, sikkerhedskopiere og flytte filer på. Voice Tracer sluttes til en computer via en USB-forbindelse og kræver ikke særlig software for at blive installeret. Voice Tracer vises automatisk som et flytbart drev, så du simpelthen kan trække og slippe filer til og fra enheden.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i