PC-produkter, tablets og telefoner

Voice Tracer

Reportersæt

  Voice Tracer

  Reportersæt

  Notetagning, når det er bedst

  Med et Reportersæt kan du nemt optage taler, forelæsninger, præsentationer eller små møder. Digital Voice Tracer, zoommikrofon, som klikkes på, og fjernbetjening gør denne pakke til et alsidigt værktøj til en lang række optagebehov. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Voice Tracer Reportersæt

4 GB, 572 timers optagetid LFH0885/00 Find lignende produkter

Notetagning, når det er bedst

Optag interviews og taler

 • Zoommikrofon, som klikkes på, til fjernoptagelse

  Den nyskabende retningsafhængige zoommikrofon kan indfange stemmer på lang afstand og undertrykker samtidig omgivende støj.

 • Praktisk betjening med fjernbetjeningen

  Fjernbetjeningen er den mest praktiske måde til at starte og stoppe optagelsen på, indsætte indeksmærker eller åbne en ny optagelsesfil til adskilte afsnit.

 • Ukomprimeret PCM-stereooptagelse giver CD-lignende lydkvalitet

  Vælg mellem flere optagetilstande - fra ukomprimeret PCM-stereooptagelse til CD-lignende lydkvalitet - to stereotilstande, SHQ og HQ, eller tre monotilstande, SP, LP og SLP, for at få længere optagetider.

 • Justerbar mikrofonfølsomhed giver bedre lydkvalitet

  Signal/støjforholdet på den meget følsomme mikrofon er meget bedre end på standardmikrofoner. Optagefølsomheden øges (flere stemmesignaler opfanges), uden at lydkvaliteten kompromitteres.

 • Ekstra stort baggrundsbelyst display giver hurtigt overblik

  Det ekstra store grafiske display giver dig mulighed for at se alle vigtige filoplysninger ved første øjekast, og takket være det baggrundsbelyste display kan det også lade sig gøre under dårlige lysforhold.

 • Stereoknaphulsmikrofon og øretelefoner medfølger

  Din Voice Tracer leveres med et letvægtsstereoheadset, der er designet, så det er behageligt at bruge i længere tid, og en retningsuafhængig stereoknaphulsmikrofon. Mikrofonens høje optagefølsomhed giver fantastisk lydkvalitet, mens stereoheadsettet giver kraftig lyd.

 • Organiser dine filer på en hurtig og nem måde med fire mapper

  Den digitale Voice Tracer-optager understøtter op til 99 optagelser i hver af de fire tilgængelige mapper, så du hurtigt og nemt kan organisere dine filer.

 • Ekstra stor fronthøjttaler til krystalklar stemmeafspilning

  Store højttalerdrivere har større kapacitet til at skabe lyd. Derfor giver de en stærk og rig lydoplevelse.

 • USB-masselagring sikrer maksimal kompatibilitet

  Som USB-lagringsenhed er Voice Tracer en praktisk måde at gemme, sikkerhedskopiere og flytte filer på. Voice Tracer sluttes til en computer via en USB-forbindelse og kræver ikke særlig software for at blive installeret. Voice Tracer vises automatisk som et flytbart drev, så du simpelthen kan trække og slippe filer til og fra enheden.

 • Synlig indikator for optagelsesniveau viser stemmeniveauet

  Den synlige indikator for optagelsesniveau giver dig klar feedback om stemmeniveauet, så du hele tiden optager under de optimale betingelser.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i