LED Inspection lamps

RCH6 kompakt lomme- og hovedlygte

  LED Inspection lamps

  RCH6 kompakt lomme- og hovedlygte

  Se bedre, arbejd bedre

  Philips RCH6 LED-arbejdslampen er fremstillet til hurtige inspektionsjobs. Dens kompakte design og 130 lm stærke lys gør den ekstremt alsidig. Og hovedbøjle (medfølger) giver fuld håndfri belysning. Se alle fordelene

 • Se bedre, arbejd bedre

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Inspection lamps RCH6 kompakt lomme- og hovedlygte

Anvendes som lomme- og hovedlygte, 130 lm til 2, 5 timers lys, Nyt avanceret batteri, LED af høj kvalitet LPL38X1 Find lignende produkter

Se bedre, arbejd bedre

LED-lys, der passer i lommen og på hovedet

 • 90° drejeligt lampehoved

  90° drejeligt lampehoved

  Takket være det 90° drejelige lampehoved kan du justere lysets vinkel og retning efter behov.

 • Revolutionerende design med anvendelse som både lommelygte og hovedlygte

  Det unikke design af RCH6 LED inspektionslygten giver en ekstremt alsidig anvendelse. Med en størrelse som et kortspil, passer den i alle lommer og kan også bæres som hovedlampe til håndfri belysning.

 • Kraftig magnet på bagsiden og hovedbøjle til håndfri brug

  Med den nye stærke magnet, har du har mulighed for at fastgøre værktøjet til metaloverflader til håndfri vedligeholdelse. Hovedbøjlen sikrer, at din LED-inspektionslampe udstyres som en hovedlygte.

 • Rødt "Find mig"-lys, når den er i standbytilstand

  Mist aldrig lampen igen med vores innovative "Find mig"-funktion. En rød LED gør din inspektionslampe synlig i standbytilstand uden at påvirke batteriuafhængigheden.

 • Overvind mørket med blødt naturligt lys

  De professionelle arbejdslamper fra Philips indeholder kraftfulde LED'er, der sikrer et intenst hvidt lys og en lysstærk, bred stråle, der kan overvinde mørket. det 6000 K hvide lys er designet til at optimere klarhed og synsfelt og forbedrer også den visuelle komfort, så du ikke bliver træt i øjnene under arbejdet.

 • Højtydende Philips LED-lys op til 130 lumen

  Den højtydende, hvide Philips LED giver 130 lumen lyseffekt og sikrer, at du ikke skal arbejde i mørke, når du prøver at finde selv de mindste detaljer.

 • Bred strålevinkel: 90°

  Den brede strålevinkel på 90° giver belysning til store arbejdsområder.

 • 5 x længere batterilevetid

  RCH6 har en avanceret batteriteknologi. Batteriet holder 5 x længere end traditionelle, genopladelige batterier og giver 1.500 opladninger i stedet for de normalt 300. Dette batteri holder hele din LED-inspektionslampes levetid!

 • Nyt avanceret batteri- Stor aktionsradius og superhurtig genopladning

  RCH6 LED-inspektionslampen har en avanceret batteriteknologi for stor aktionsradius på op til 4,5 timer i ECO-tilstand og superhurtig genopladning på mindre end 1 time. Denne LED-inspektionslampe holder i lang tid og er hurtigt klar til brug.

 • Modstandsdygtig over for stød og opløsningsmidler - IK07 og IP54

  Vores RCH6 LED-inspektionslampe IK07-certificeret, meget slagfast og vand-, støv- og opløsningsmiddel-resistent. Den opfylder IP54 standarden

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i