LED Professional Work Light

PEN20, genopladelig kompakt lygte

  LED Professional Work Light

  PEN20, genopladelig kompakt lygte

  Se bedre, arbejd bedre

  PEN20 er små men kraftfulde og giver klart hvidt lys til alle hurtige inspektionsjobs. PEN20 er udstyret med et førsteklasses batteri og alle de væsentlige funktioner i den populære Penlight Premium-lygte, så du får fremragende værdi for pengene Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Professional Work Light PEN20, genopladelig kompakt lygte

Højtydende LUXEON® LED'er, 200 lm, Boost/100 lm, Eco, Ekstremt holdbart batteri, Stor modstandsdygtighed – IK07/IP54 LPL42X1 Find lignende produkter

Se bedre, arbejd bedre

Kraftig, genopladelig LED-lygte, der kan ligge i lommen

 • Overvind mørket med et klart og blødt naturligt lys

  Philips PEN20 har kraftige LUXEON® LED'er med et intenst hvidt lys, der hjælper dig med at overvinde mørket. Den brede lyskegle spreder et klart lys over et stort arbejdsområde, så du kan se alle de små detaljer. Med en farvetemperatur på 6000 K producerer vores LUXEON® LED'er et naturligt hvidt lys, der reducerer belastningen af øjnene, så du kan arbejde mere bekvemt i længere tid.

 • LUXEON® LED'er af høj kvalitet lyser med op til 200 lumen

  I lighed med Penlight Premium er Philips PEN20 en lille, men alligevel kraftig inspektionslygte. Med LUXEON® LED'er af høj kvalitet får du op til 200 lumen kraftigt lys til belysning af dit arbejde. På den måde kan du altid få øje på selv de mindste detaljer. Har du også brug for et blødere lys, eller vil du spare på batteriet, skal du blot skifte til 100 lumen ECO-tilstand.

 • Spreder lyset over et stort arbejdsområde med 90° bred lyskegle

  Philips PEN20 er perfekt til belysning af et stort arbejdsområde med en bred lyskegle på 90°. Så når du udfører hurtige inspektionsopgaver, kan du nemt se alt, hvad du har brug for at se.

 • Det nye batteri varer 5 gange længere end de fleste genopladelige batterier

  Philips PEN20 er udstyret med et avanceret batteri, der varer 5 gange længere end traditionelle, genopladelige batterier. Med 1500 opladningscyklusser, i stedet for 300 som er standard, giver dette holdbare batteri giver det, der svarer til ca. fem arbejdsårs kontinuerlig brug - hvilket reducerer omkostningerne til udskiftning betydeligt.

 • Op til 6 timers konstant lys efter 1,5 times opladning

  Det er frustrerende, når batteriet løber tør halvvejs igennem et job. Efter en superhurtig USB-opladning på mindre end 1,5 time får du op til 6 timers kontinuerlig brug i Eco-tilstand. Det betyder, at du med en enkelt opladning kan bruge PEN20 inspektionslygten det meste af arbejdsdagen.

 • Det robuste kabinet er slagfast i henhold til IK07-standarden

  Bare fordi PEN20 er lille, skal man ikke undervurdere dens styrke. Den er fremstillet af ekstremt holdbare materialer og konstrueret til at kunne modstå selv de mest barske arbejdsforhold. Idet den overholder IK07-standarden for slagfasthed, kan du være sikker på, at den overlever de fleste værkstedsuheld.

 • Modstandsdygtig over for vand og støv i henhold til IP54-standarden

  I et travlt fabriks- eller værkstedsmiljø har du brug for værktøjer, som kan modstå skrappere arbejdsbetingelser. I overensstemmelse med den internationale IP54-standard er Philips PEN20 LED-inspektionslygten særligt modstandsdygtig over for vand og støv. Så når du har brug for lygten, kan du være sikker på, at den virker.

 • Særligt modstandsdygtig over for kemiske stoffer og opløsningsmidler i værkstedet

  Selv når du passer på, kan du komme til at spilde eller sprøjte ætsende kemikalier på udstyret. Med et enestående design er Philips PEN20 inspektionslygtens kabinet uigennemtrængeligt, hvilket gør den særligt modstandsdygtig over for opløsningsmidler og andre værkstedskemikalier.

 • Hav hænderne fri med indbygget 80° drejekrog og magnet

  Med den 80° drejelige krog og en stærk magnet kan du anbringe Philips PEN20 inspektionslygten på ethvert underlag. Så når du har brug for at have begge hænder fri til arbejdet, kan du stadig nemt belyse området foran dig.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i