Ekstra LCD-skærm

  Ekstra LCD-skærm

  Ekstra skærm til brug i bilen

  Få dobbelt så meget ud af din underholdning på rejsen med Philips PAC131 - 7" TFT LCD-skærm. Tilslut blot en bærbar Philips DVD-afspiller for at dele DVD-film/JPEG-fotos. Perfekt til underholdning i bilen takket være det medfølgende beslag til smart montering i bilen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Ekstra skærm til brug i bilen

Fungerer sammen med Philips' bærbare DVD-afspillere*

 • 7" TFT LCD-farveskærm til kvalitetsoplevelser

  7" TFT LCD-farveskærm til kvalitetsoplevelser

  LCD-farveskærmen med høj opløsning giver billederne liv og viser dine højt skattede fotos, yndlingsfilm og musik med de samme "virkelige" detaljer og levende farver, du kender fra papirfotos i høj kvalitet.

 • Oplev film i 16:9-widescreen-format

  Oplev film i 16:9-widescreen-format

  Vis og del dine film og digitale fotos med venner og familie. 16:9 billedformatet til widescreen er standard for universelt og High Definition digitalt TV. Et oprindeligt 16:9 billedformat giver visning af video uden bjælker i toppen og bunden af billedet og uden det tab af kvalitet, som er en følge af skalering, dvs. ændring af billeder, så de passer til en anden skærmstørrelse.

 • Smart montering i bilen giver brugervenlighed

  Smart montering i bilen giver brugervenlighed

  Nu kan du få underholdning med på farten. Tag din bærbare DVD-afspiller med hjemmefra. Det enestående monteringssystem til bilen garanterer sikkerhed og brugervenlighed. Frigørelsesarmen sikrer nem afmontering, når afspilleren ikke er i brug. Du kan tage den bærbare DVD-afspiller med dig, når du forlader bilen, og lade beslaget sidde i.

 • Zero Bright Dot™-skærm sikrer optimal skærmkvalitet

  Nyd højkvalitetsbilleder uden generende tomme punkter på LCD-skærmen. LCD-skærme har normalt defekter, der betegnes som "lyse punkter" i LCD-branchen. Det ansås engang som en uundgående bivirkning ved masseproduktion af LCD-skærme, at der opstod et begrænset antal lyse punkter. Som følge af Philips' strenge kvalitetskontrolprocedurer, der anvendes i vores bærbare DVD-afspillere, fremstilles LCD-skærme med en nultolerancetærskel over for lyse punkter. Udvalgte bærbare DVD-afspillere leveres under Philips Zero Bright Dot™-politik, som garanterer optimal skærmkvalitet.

 • Beskyttelsestaske

  Letvægtsstof beskytter de støbte etuier mod ridser.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i