skærm-tilbehør

  skærm-tilbehør

  Vink farvel til overbelastede øjne og muskler

  Super Ergo Base udstyrer din LCD-skærm med mange ergonomiske funktioner. Den er yderst behagelig for dien øjne og din krop og reducerer risikoen for fysiske skader pga. mange timer tilbragt foran din skærm.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Vink farvel til overbelastede øjne og muskler

 • 90 grader, så den kan bruges både lodret og vandret

  ScreenRotate gør det muligt at bruge skærmen i enten vandret eller lodret position. For at ændre skærmens position, så du bedre kan se et bestemt dokument eller billede, skal du blot dreje skærmen.

 • Højdejusterbar skærm, så du opnår den perfekte betragtningsvinkel

  Justerbar højde er en egenskab ved skærmen der gør, at du kan flytte skærmen op eller ned fra dens fod og låse den, når du finder frem til den højde, der passer dig bedst. Derved opnår du en bekvem betragtningsvinkel, der passer til netop din højde, vægt, statur og arbejdsstilling, således at risikoen for overbelastede øjne og træthed, der eller kendetegner arbejde ved en computer, reduceres markant.

 • Vip og drej skærmen, så du får den rigtige betragtningsvinkel.

  Skærmtiltning og -drejning er en mekanisme, der er indbygget i skærmens fod, som giver dig mulighed for at dreje og vippe skærmen bagud eller fremad.

 • Opbevar, håndter og beskyt dine kabler nemt

  Kabelstyring er et system, der sikrer dig en ryddelig arbejdsplads ved at organisere de kabler og ledninger, der kræves til brug af skærmen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i