Digital trådløs hovedtelefon

  Digital trådløs hovedtelefon

  Din personlige digitale surround-lyd

  Den fantastiske HD1500U giver dig såvel den trådløse hovedtelefons komfort som den digitale lyds pålidelighed og kvalitet. Vælg mellem tre multi-kanal Dolby™ Headphone-indstillinger - uden at forstyrre folk omkring dig.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Din personlige digitale surround-lyd

Få fornøjelse af film og musik

 • 50 mm ørekapsel giver lyd uden forvrængning.

  50 mm ørekapslen er fremstillet af et følsomt mylar komposit-materiale og en stærk neodym-magnet, der leverer kraftfuld lyd uden forvrængning.

 • Mulighed for at vælge mellem 3 forskellige Dolby Headphone lytterum

  Dolby Headphone-teknologi giver dig lyden fra et surround-system med fem højttalere via enhver hovedtelefon. Den simulerer nøjagtigt surround-lytteoplevelsen fra et korrekt installeret og kalibreret 5.1-kanal højttalersystem. Det gør den ideel til personlig og transportabel surround-lytning.

 • Diskant- og basfremhævelse lader dig optimere lyden

  Nyd den mest naturlige gengivelse af dit musikvalg ved at fremhæve diskanten og bassen.

 • Dynamisk bit-allokering gør det muligt at høre flere detaljer

  Denne patenterede Philips teknologi sikrer, at den digitale lyd behandles, så du opnår en fantastisk detaljeret gengivelse.

 • Digital lyd og transmission giver den ultimative kvalitet

  Lydsignalet er digitalt fra transmissionslinket og helt op til hovedtelefonen. Det sikrer topkvalitet og fremragende modstandsdygtighed over for interferens.

 • Digital trådløs transmission giver audio af højeste kvalitet.

  Digital trådløs transmission sikrer ikke blot en mere ensartet modtagelse og bedre lydkvalitet end analoge FM-transmissionssystemer, men bruger også mindre strøm. Og i kraft af patenteret Philips-teknologi forbliver lyden perfekt synkroniseret med billedet, selv når du bevæger dig omkring.

 • De ergonomiske puder forbedrer bærekomforten og basgengivelsen

  Ørepudens ergonomiske form og de luksuriøse materialer giver en bedre pasform og basgengivelse takket være det reducerede lydudslip.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i