Lumea Essential

IPL-hårfjerningssystem

  Lumea Essential

  IPL-hårfjerningssystem

  Den ideelle metode til at undgå ny hårvækst

  Slip for irriteret hud og stikkende stubbe – Lumea IPL reducerer hårgenvækst og giver dig blød hud i op til 8 uger! Lumea IPL Comfort – en lille og letanvendelig IPL-løsning til både ansigt og krop. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lumea Essential IPL-hårfjerningssystem

Til brug på kroppen og i ansigtet, 15 minutter for at behandle underbenene, Klinisk dokumenteret resultat, 120 dages garanti med pengene tilbage SC1996/00 Find lignende produkter

Den ideelle metode til at undgå ny hårvækst

for glat hud derhjemme

 • Nyd glat hud hver dag

  Nyd glat hud hver dag

  Philips Lumea påvirker hårroden med blide lysimpulser, så håret falder af naturligt, og den nye hårvækst hæmmes. Hvis behandlingen gentages med jævne mellemrum, holder du huden glat hver dag.

 • Blød og hårfri hud i op til 8 uger med Lumea IPL

  Blød og hårfri hud i op til 8 uger med Lumea IPL

  Vores kliniske test har vist en betydelig reduktion af hårvækst efter kun fire behandlinger med to ugers mellemrum, der resulterer i glat hud uden hår. Disse resultater kan vedligeholdes ved blot at gentage behandlingen efter behov. Tiden mellem behandlingerne afhænger af individuel hårvækst.

 • Kropstilbehør: Hurtig behandling (15 min. for 2 underben)

  Kropstilbehør: Hurtig behandling (15 min. for 2 underben)

  Stor kropstilbehør giver mulighed for hurtigere behandling på store områder som f.eks. benene.

 • Justerbar i forhold til din hudtype

  Justerbar i forhold til din hudtype

  Philips Lumea er effektiv mod (naturligt) mørkblond, brun og sort hårvækst. Ligesom andre lysbaserede behandlinger virker Philips Lumea IKKE effektivt på rødt, lysblond og hvidt/gråt hår. Philips Lumea egner sig heller IKKE til mørk hud.

 • Slide and Flash-tilstand for nemmere anvendelse

  Slide and Flash-tilstand for nemmere anvendelse

  Den primære anvendelsestilstand gør det muligt med glidende bevægelser. Det er mere bekvemt og gør anvendelsen mere flydende.

 • 5 justerbare lysenergi-indstillinger

  5 justerbare lysenergi-indstillinger

  Philips Lumea har 5 justerbare lysenergi-indstillinger, der sikrer nænsom, men effektiv behandling. Ved korrekt anvendelse af Philips Lumeas IPL-behandling er den sikker og skånsom mod huden og følsomme kropszoner.

 • Ingen udskiftelige dele, ingen skjulte udgifter

  Ingen udskiftelige dele, ingen skjulte udgifter

  Philips Lumea er en komplet løsning, der leveres klar til brug, og du skal hverken bruge udskiftelige pærer eller gel.

 • Tilpasset til sikker og effektiv brug i hjemmet

  Philips Lumea anvender en innovativ lysbaseret teknologi, der kaldes IPL (Intense Pulsed Light) og stammer fra den teknologi, der anvendes i professionelle skønhedssaloner. Philips har tilpasset denne teknologi og gjort den sikker og effektiv til privat brug. Philips har arbejdet tæt sammen med førende hudspecialister for at udvikle vores banebrydende hårfjerningssystem. I mere end 10 år har vi gennemført omfattende forbrugerundersøgelser med hjælp fra over 2000 frivillige.

 • Præcisionstilbehør giver ekstra sikkerhed i ansigtet

  Det ekstra, integrerede lysfilter gør det muligt at bruge den til sikker behandling af ansigtshår på overlæben, hagen, kinderne og andre følsomme områder.

 • Integreret hudfarvesensor, der giver ekstra sikkerhed

  For at yde ekstra sikkerhed måler den integrerede hudfarvesensor den behandlede huds farve ved begyndelsen af hver behandling og af og til under behandlingen. Hvis den registrerer en hudfarve, som er for mørk for Lumea Essential, hører den automatisk op med at udsende impulser.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i