Lumea Advanced

IPL - langtidsholdbar hårfjerning

  • KA

  Lumea Advanced

  IPL - langtidsholdbar hårfjerning

  Lumea IPL Advanced - glat og hårfri hud i op til 8 uger!

  Philips Lumea IPL Advanced er en hurtig og effektiv IPL-model for dig, som ønsker at fjerne uønsket hårvækst på kroppen og i ansigtet. IPL (Intense Pulsed Light) reducerer hårvæksten med op til 75 % allerede efter fire behandlinger. For et langvarigt resultat bør behandlingen gentages hver fjerde til hver ottende uge. Denne model har et ekstra tilbehør, som er specielt tilpasset til behandling af uønsket hårvækst i ansigtet. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 3.499,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lumea Advanced IPL - langtidsholdbar hårfjerning

Hårfri hud i op til 8 uger, Stort behandlingsvindue 4 cm², Ekstra sikkerhedsfilter til ansigtet, Hudtonesensor SC1997/00 Find lignende produkter

Lumea IPL Advanced - glat og hårfri hud i op til 8 uger!

 • IPL-teknologi til sikker hjemmebrug

  IPL-teknologi til sikker hjemmebrug

  I Philips Lumea anvendes en innovativ lysbaseret teknologi kaldet IPL (Intense Pulsed Light) – samme teknologi som den, der anvendes på de professionelle skønhedsklinikker. Philips har taget denne teknologi til sig og tilpasset den til sikker brug i hjemmet. Philips har arbejdet tæt sammen med hudplejeeksperter for at udvikle IPL til hjemmebrug. Vi har forsket i IPL-teknologien i mere end 10 år sammen med mere end 2.000 kvinder for at kunne præsentere IPL til sikker og effektiv hjemmebrug.

 • Lysimpulser hæmmer hårsækkenes vækst

  Lysimpulser hæmmer hårsækkenes vækst

  Lysimpulserne i Philips Lumea er ikke lige så stærke som dem, der anvendes på klinikkerne. Det betyder, at metoden ikke fjerner håret permanent, og at den derfor skal gentages med jævne mellemrum. Philips Lumea afgiver lette lysimpulser mod hårrødderne. Lyset absorberes af melaninet (pigmentet) i håret og omdannes til lysenergi (varme). Varmen stimulerer hårsækken til at gå ind i en hvilefase. Resultatet bliver, at håret falder af og genvækst forhindres. Det bevirker, at mængden af hår, som vokser ud, gradvist formindskes. Du bør gentage behandlingen hver fjerde til hver ottende uge for at forhindre, at hårrødderne begynder at producere hårstrå igen.

 • Klinisk dokumenteret effekt

  Klinisk dokumenteret effekt

  Philips har forsket i IPL-teknologien i mere end 20 år, og vi er stolte over at kunne tilbyde IPL-teknologien til sikker brug i hjemmet. Kliniske tests viser, at Lumea IPL reducerer hårvæksten med mere end 75 % allerede efter den fjerde behandling. Hvis du gentager behandlingen (hver fjerde til hver ottende uge alt efter individuel hårvækst), holder benene sig glatte og hårfri i op til otte uger. Du kan forstørre billedet ved at klikke på det i billedgalleriet øverst på siden. Du kan i ro og mag prøve dette produkt i 120 dage. Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage. Philips 120 dages garanti gælder, uanset om du vælger at købe dit produkt, men du skal henvende dig til Philips for at udnytte den. Kontakt Philips kundetjeneste for mere information.

 • Velegnede hår- og hudtyper

  Velegnede hår- og hudtyper

  Philips Lumea er effektiv til (naturligt) mørkblondt, brunt og sort hår. Som med andre lysimpulsbaserede behandlinger afhænger effekten af hårets indhold af melanin. Melanin er det farvepigment i håret, som absorberer IPL. Behandling med lysimpulser er ikke effektivt i lysblondt, hvidt/gråt og rødt hår, fordi hårstråene i disse farver ikke indeholder tilstrækkeligt meget melanin. IPL-behandling er heller ikke velegnet til personer, som fra naturens side har en mørk hudtone. I oversigten over hud- og hårtyper kan du se, hvilken lysintensitet der er bedst for dig, samt om hårfjerning med IPL er effektivt på netop din hud- og hårtype.

 • Anvendelsesområder

  Anvendelsesområder

  Lumea IPL kan trygt anvendes til hårfjerning i ansigtet (overlæbe, hage, kinder, bakkenbarter) og på hele kroppen, inklusive ben, armhuler, bikinilinje, underliv, mave og arme. Med denne model medfølger der også et ansigtsfilter for ekstra sikkerhed ved hårfjerning i ansigtet.

 • Hurtig og effektiv hårfjerning

  Hurtig og effektiv hårfjerning

  Lumea Advanced har et stort behandlingsvindue (4 cm²), som gør, at man hurtigt kan behandle store områder på kroppen.

 • Ekstra tilbehør til ansigtet

  Ekstra tilbehør til ansigtet

  Til ansigtet fås et mindre tilbehør med ekstra sikkert filter til hårfjerning på den sarte ansigtshud. Dels er det lettere at komme til med det mindre vindue, dels er det røde filter tilpasset til den tyndere hud i ansigtet.

 • Hudtonesensor for ekstra sikkerhed

  Hudtonesensor for ekstra sikkerhed

  Den indbyggede hudtonesensor måler hudtonen på den overflade, der skal behandles. Er hudtonen for mørk, stopper lysimpulserne automatisk.

 • Skånsom behandling

  Skånsom behandling

  Skånsom mod din hud.

 • Ingen ekstra pærer eller andet tilbehør kræves

  Ingen ekstra pærer eller andet tilbehør kræves

  Lumea IPL leveres startklar. Du behøver hverken at tilkøbe ekstra pærer, gel eller andre former for tilbehør.

 • Glatte ben i et snuptag med "Slide & Flash"

  Glatte ben i et snuptag med "Slide & Flash"

  Med indstillingen ”Slide & Flash” holder du behandlingsknappen inde og trækker behandlingsvinduet hen over huden. Funktionen gør, at behandlingen bliver både hurtigere og nemmere.

 • 5 justerbare lysenergi-indstillinger

  5 justerbare lysenergi-indstillinger

  Philips Lumea har 5 justerbare lysenergi-indstillinger, der sikrer nænsom, men effektiv behandling. Ved korrekt anvendelse af Philips Lumeas IPL-behandling er den sikker og skånsom mod huden og følsomme kropszoner.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i