Lumea

IPL-hårfjerningssystem

  Lumea

  IPL-hårfjerningssystem

  Forebyg hårvækst

  Philips Lumea IPL-hårfjerningssystem gør underværker for at forhindre ny hårvækst. Blide lysimpulser holder huden silkeblød hver dag ved regelmæssig anvendelse. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Forebyg hårvækst

Glat hud hver dag i ansigtet og på kroppen

 • Nyd glat hud hver dag

  Nyd glat hud hver dag

  Philips Lumea påvirker hårroden med blide lysimpulser, så håret falder af naturligt, og den nye hårvækst hæmmes. Hvis behandlingen gentages med jævne mellemrum, holder du huden glat hver dag.

 • Problemfri og effektiv

  Problemfri og effektiv

  Vores kliniske test har vist en betydelig reduktion af hårvækst efter kun to behandlinger med to ugers mellemrum, og optimale resultater efter fire til fem behandlinger med to ugers mellemrum. Resultaterne vedligeholdes ved blot at gentage behandlingen med fire til seks ugers mellemrum. Tidsintervallet afhænger af den individuelle hårvækst.

 • Tilpasset til sikker brug hjemme hos dig selv

  Tilpasset til sikker brug hjemme hos dig selv

  Philips Lumea anvender en innovativ lysbaseret teknologi, der kaldes IPL (Intense Pulsed Light) og stammer fra den teknologi, der anvendes i professionelle skønhedssaloner. Philips har tilpasset denne teknologi og gjort den sikker og effektiv til privat brug. Philips har arbejdet tæt sammen med førende hudspecialister for at udvikle vores banebrydende hårfjerningssystem. I mere end 10 år har vi gennemført omfattende forbrugerundersøgelser med hjælp fra over 1.500 frivillige.

 • Selv på følsom hud og følsomme områder på kroppen

  Selv på følsom hud og følsomme områder på kroppen

  Philips Lumea har fem justerbare lysenergiindstillinger, der sikrer nænsom, men effektiv behandling. Når Philips Lumeas IPL-behandling anvendes korrekt, er den sikker og blid mod huden og følsomme kropsområder. Behandlingstiden og frekvensen for batteriopladning afhænger af den valgte indstilling og anvendelsesområdet.

 • Trådløs komfort

  Trådløs komfort

  Lumea's unikke trådløse design er perfekt til behandling af de områder, du ønsker, lige når det passer dig.

 • Ingen udskiftelige dele

  Ingen udskiftelige dele

  Philips Lumea er en komplet løsning, der leveres klar til brug, og du skal hverken bruge udskiftelige pærer eller gel.

 • Anvendelsesområder

  Anvendelsesområder

  Du kan trygt bruge den til hårfjerning i ansigtet (overlæbe, hage og bakkenbarter) og fra forskellige kropszoner som ben, armhuler, bikiniområde, mave og arme.

 • Specielt designet til at yde ekstra beskyttelse til ansigtet

  Specielt designet til at yde ekstra beskyttelse til ansigtet

  Præcisionstilbehøret er specielt designet til brug i ansigtet. Det indeholder et ekstra integreret lysfilter, som yder større beskyttelse til ansigtet. Den lille størrelse er praktisk til brug på overlæben og andre svært tilgængelige områder.

 • Velegnede hår- og hudtyper

  Velegnede hår- og hudtyper

  Philips Lumea er effektiv mod (naturligt) mørkblond, brun og sort hårvækst. Ligesom andre lysbaserede behandlinger virker Philips Lumea IKKE på rødt, lysblond og hvidt/gråt hår. Philips Lumea egner sig heller IKKE til meget mørk hud.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i