VisaPure

Rensebørste til følsom hud

  VisaPure

  Rensebørste til følsom hud

  Børstehoved til følsom hud

  Det følsomme børstehoved renser ekstra skånsomt med specialdesignede tynde børstehår med en unik teknologi, der sikrer en jævn og glat bevægelse uden irritation. Børsten har 32.000 silkebløde børstehår, som giver en mere skånsom rensning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

VisaPure Rensebørste til følsom hud

Til normal og følsom hud, Til daglig brug, Udskiftes hver 3. måned, Nem at udskifte SC5991/10 Find lignende produkter

Kompatible produkter

Børstehoved til følsom hud

Til ren og blød hud

 • Øger absorberingen af dine foretrukne hudplejeprodukter

  Øger absorberingen af dine foretrukne hudplejeprodukter

  Rensning med VisaPure betyder, at du fjerner flere makeuprester og matte og døde hudceller. Takket være den dybderensende virkning, absorberer huden bedre dine foretrukne hudplejeprodukter som cremer, serum og essenser.

 • Børste til følsom hud, til normale og følsomme hudtyper

  Lige så skånsom mod din følsomme hud som rensning med hænderne. Unikt designede silkebløde børstehår gør ikke huden udsat eller tør. De specielt designede børstehår er endnu tyndere og blødere end på det normale børstehoved, og de renser den følsomme hud på en endnu mere blød og skånsom måde.

 • Unik sammensætning af børstehår til ansigtsrens

  Alle VisaPure-børster har en unik 5-i-1-børstehårsteknologi. Hvert børstehår er poleret to gange, og silkebløde ender sikrer, at de glider nemt hen over huden. VisaPure-børsthårene er ekstra lange og giver maksimal komfort for huden. For at sikre effektivitet er VisaPure-børstehårene op til 3 gange mindre end dine porer, og den tætte børste når flere porer i én behandling, så du får en blød luksuriøs fornemmelse fra rensningen. Børstehårsmaterialet er specielt udvalgt til at være vandafvisende.

 • Klik på-børstehoved, let at sætte på og tage af

  Klik blot børstehovedet på og af igen. Vores børstehoveder er nemme at montere og er kompatible til alle VisaPure-modeller.

 • Udskiftes hver 3. måned

  De bedste resultater opnås ved udskiftning af børsten hver 3. måned. Børsten udskiftes nemt ved at trække børsten af enheden.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i