MultiLife

Batterioplader

  MultiLife

  Batterioplader

  Lader batterierne fuldt op på under 100 minutter

  Du kan oplade dine digitale AA- og AAA-batterier på under 100 minutter. Denne lille oplader leveres med en 12 V-biladapter, så du kan oplade to eller fire batterier samtidigt, mens du kører. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lader batterierne fuldt op på under 100 minutter

 • 12 V bilstik til opladning i bilen

  Opladeren har en særlig adapter, der passer ind i bilens cigarettænder. Det betyder, at ud over at oplade fra stikkontakten, så kan du også oplade mens du er på farten.

 • Elegant, glat og kompakt design

  Det eksklusive, elegante og kompakte design gør det nemmere for dig at have opladeren med på rejse, og den bliver også sjovere at bruge.

 • Oplader 2 eller 4 batterier samtidigt.

  Opladeren er fremstillet til at oplade 2 eller 4 batterier samtidigt.

 • Lysnetadapteren er klar til brug over hele verden

  En lysnetadapter, der kan håndtere spændinger fra 100 til 240 V. Bare man har et konverterstik til det aktuelle land, så kan opladeren bruges over hele verden.

 • Beskytter dine batterier mod overopladning

  Den specielle sensor registrerer, når batterierne er fuldt opladet, og skifter til løbende opladning, så de forbliver fuldt opladede og klar til brug. Beskyttelsen mod overopladning forlænger batteriernes levetid.

 • Hold dine batterier klar til brug hele tiden

  Genopladelige batterier aflader altid løbende. Den automatisk startende løbende opladning holder batterierne fuldt opladte, så de er klar til brug, når de sidder i opladeren, som skal være tilsluttet strømmen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i