TV-antenne

  TV-antenne

  Modtag digitale TV-signaler

  Denne 20 dB-forstærkede antenne er udviklet til at virke sammen med din digitale set-top box. Med dens flat panel-design kan antennen modtage det signal, du har brug for til at kunne se digitalt TV. Nem at installere og nem at bruge. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

TV-antenne

UHF, Indendørs, 20 dB-forstærket SDV3220/10 Find lignende produkter

Modtag digitale TV-signaler

med denne 20 dB-forstærkede antenne

 • 20 dB justerbar forstærkning

  En forstærkning på 20 dB forstærker svage signaler og udvider modtagelsesrækkevidden, så du kan modtage flere signaler over længere afstande.

 • UHF-flat-panel-antenne til forbedret modtagelse

  Den meget effektive UHF-flat-panel-antenne giver bedre signalmodtagelse end traditionelle rammeantenner. På grund af sit flade design kan antennen bedre koncentrere signalet, og den opnår dermed bedre modtagelse.

 • Forstærkning af lave lyde bibeholder signalkvaliteten

  Sammen med den justerbare forstærkning sikrer forstærkning af lave lyde dig en fremragende rækkevidde og forbedrer kvaliteten af dit signal.

 • Drejeknap til justering af forstærkning med lys i

  Med knappen til at justere forstærkningen med kan du indstille antennens forstærkning. Lyset i knappen indikerer, om der er tændt for strømmen og gør det nemmere at finde drejeknappen.

 • Forskellige muligheder for montering så du kan opnå den bedste placering

  De forskellige monteringsmuligheder giver dig mulighed for at placere din antenne, hvor den bedst kan modtage signalerne. Fordi signalerne kan være enten vandret eller lodret polariseret, er det vigtigt at kunne justere i begge retninger. Inklusive beslag og et kabel på 2 meter til set-top, bord- eller vægmontering.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i