Tilbehør til PC-spil

  Tilbehør til PC-spil

  Se og hør spillet

  Nu kan du opleve den fulde effekt af PC-spil på en helt ny måde med Philips amBX-tilbehør, der gør spiloplevelsen til meget mere end det, der foregår på skærmen. Lys og lyd, der er synkroniseret med spillet, bringer bogstavelig talt spiloplevelsen ud af skærmen og ind i rummet. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

amBX Tilbehør til PC-spil

ProGamer-sæt SGC5102BD/12 Find lignende produkter

Se og hør spillet

med Philips amBX-tilbehør til PC-spil

 • Flere RGB LED leverer over 16 mio. farver

  Med 16 mio. farver gør den synkroniserede lyssætning spiloplevelsen mere intens, hvor deltagernes synsfelt "vaskes" med koordineret lyssætning. Skærmen fungerer ikke længere som en barriere mellem spillerne og handlingen i spillet.

 • Lyd fra flere retninger med 160 W udgangseffekt (musik)

  Lyd fra flere retninger giver øget realisme og leveres af det kraftfulde 2.1-lydsystem med en dyb, fyldig baslyd og klar diskant.

 • Lyseffekter i eksisterende spil

  amBX-lyseffekter i de fleste PC-spil.

 • Lysshow med digital musik

  amBX er også meget mere end spil. Hvis det er ved at være tid til at feste eller slå sig løs, reagerer systemet på musik og oversvømmer rummet med et fantastisk, koordineret lysshow. Som et alternativ kan brugerne ændre stemningen i hvilket som helst af rummene med en enkelt farve eller serier af belysningsseffekter. Eller de kan indstille deres egne belysningssekvenser med knapperne til styring af hastighed, farve og intensitet, der findes i den interaktive software, der er let at bruge.

 • Stemningsbelysning

  Vær modig, og skab din egen belysning vha. en palet med over 16 mio. farver. Skab et enestående lysdesign, der passer til dit humør eller situationen. Kombiner dit valg af belysning med musik, så har du dit helt eget private lysshow derhjemme.

 • 2.1-lydsystem

  2.1 lydsystem med basforstærkning.

 • Plug-and-play USB-grænseflade

  Med en konfigurationsstyring, der er let at bruge, kan du ordne installationen uden at blive stresset. Du skal bare angive, hvor du har placeret produkterne rundt om i rummet, så indstiller konfigurationsstyringen det helt perfekte niveau for hvert produkt.

 • Faste indstillinger og avancerede knapper

  Lys, lyd, amBX-blæserne og rumblepad styres alle af pop-up-knappen, der er let at bruge. Der tilbydes endda en serie faste indstillinger. De mere eventyrlystne kan tilpasse indstillingerne og skabe et system, der er skræddersyet til dem. Finjuster lyd og lys efter dine behov, så du får den optimale lyd- og lysoplevelse for hvert rum.

 • Omfatter spil

  amBX-aktiverede spiltitler, der er klar til afspilning.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i