Bluetooth-stereoheadset

  Bluetooth

  Bluetooth-stereoheadset

  Trådløs musik og internetopkald

  Oplev PC-musik og -video og VoIP-opkald trådløst i digital stereokvalitet gengivet på 32 mm neodym-kapsler. Den justerbare OptiFit-halsrem giver ultimativ bærekomfort. Opgrader din PC med den medfølgende USB Bluetooth-adapter.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Trådløs musik og internetopkald

Bluetooth Stereo og VoIP

 • Trådløs opkaldsstyring

  Styr dine opkald uden at bruge din mobiltelefon. Dette omfatter besvarelse, afvisning, stemmeopkald og genkald. Stemmeopkald og genkald skal understøttes på din mobiltelefon.

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel ‧­ universal

  Bluetooth er en effektiv erstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, så Bluetooth-enheder fra forskellige producenter kan bruges sammen ved hjælp af fælles Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er de nødvendige profiler ved brug af et typisk Bluetooth-headset. Hvis din mobiltelefon er kompatibel med HSP eller HFP (som praktisk talt enhver Bluetooth-aktiveret telefon), kan dette headset bruges sammen med denne. Bluetooth-ordmærke og logoer tilhører Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse mærker, foretaget af Koninklijke Philips Electronics N.V., er under licens fra Bluetooth.

 • OptiFit-halsrem

  Med OptiFit-halsremmen kan man nemt justere hovedtelefonerne, mens man har dem på, så den passer og er behagelig. Den har et fleksibelt hængsel og indstillelige bløde ørekroge, der placerer højttalerne i den optimale vinkel for øret til den bedste lyd.

 • Bluetooth®-stereo (A2DP-kompatibel)

  Dette Philips-produkt understøtter Bluetooth-stereo (A2DP) fuldt ud. A2DP-kompatibilitet (Advanced Audio Distribution Profile) sætter headsettet i stand til at modtage stereomusik fra enhver A2DP-kompatibel Bluetooth-enhed. Derfor kan du benytte headsettet med enhver kompatibel mobiltelefon, PC, Bluetooth-adapter, MP3-afspiller osv., der understøtter A2DP.

 • Digital lydkvalitet i stereo i Bluetooth-stereoprodukter

  Lydsignalet overføres trådløst som et digitalt signal og konverteres først til analogt i selve enheden. Det betyder, at støj fra interferens har mindre indflydelse på lydkvaliteten end i analoge teknologier. Afspilningen af lyden vil være tro mod den oprindelige optagelse og lydkilde.

 • USB Bluetooth 2.0 + EDR-adapter medfølger

  Den medfølgende højhastigheds Bluetooth 2.0 + EDR lydadapter og det medfølgende software gør din PC i stand til at streame musik trådløst til dine Bluetooth-stereoheadset. Du kan også bruge adapteren til en lang række andre Bluetooth-programmer, f.eks. til at sende data til en kompatibel Bluetooth-telefon.

 • Trådløs styring af musikken fra hovedtelefonerne

  Med knapperne på hovedtelefonerne kan du styre musikken trådløst på din (AVRCP - Audio Video Remote Control Profile) kompatible telefon, MP3-afspiller eller PC. Skift til dine yndlingsnumre, eller sæt musikken på pause for at gennemføre en samtale – alt sammen ved et tryk på en knap inden for armslængde.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i