Bluetooth-stereoheadset

  Bluetooth

  Bluetooth-stereoheadset

  Enestående trådløs lydkvalitet

  Oplev en "bedre end kablet"-lydoplevelse fra headsettets akustisk indstillede højttalerkabinet, dets FullSound-lydforbedring og dets indbyggede ekko- og støjreduktion. Fantastisk lyd og komfort har aldrig set flottere ud.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Enestående trådløs lydkvalitet

Bluetooth-stereo og håndfri funktion

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel ‧­ universal

  Bluetooth er en effektiv erstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, så Bluetooth-enheder fra forskellige producenter kan bruges sammen ved hjælp af fælles Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er de nødvendige profiler ved brug af et typisk Bluetooth-headset. Hvis din mobiltelefon er kompatibel med HSP eller HFP (som praktisk talt enhver Bluetooth-aktiveret telefon), kan dette headset bruges sammen med denne. Bluetooth-ordmærke og logoer tilhører Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse mærker, foretaget af Koninklijke Philips Electronics N.V., er under licens fra Bluetooth.

 • Bluetooth®-stereo (A2DP-kompatibel)

  Dette Philips-produkt understøtter Bluetooth-stereo (A2DP) fuldt ud. A2DP-kompatibilitet (Advanced Audio Distribution Profile) sætter headsettet i stand til at modtage stereomusik fra enhver A2DP-kompatibel Bluetooth-enhed. Derfor kan du benytte headsettet med enhver kompatibel mobiltelefon, PC, Bluetooth-adapter, MP3-afspiller osv., der understøtter A2DP.

 • FullSound-forbedret musik

  Hvad er musik uden hjerte og sjæl? Under optagelse og komprimering af digital musik går detaljerne og dynamikken i live-musik tabt. FullSound er en smart algoritme, der kører på en kraftig chip inden i headsettet. Det forbedrer kvaliteten i din musik og gendanner musikkens originale dynamik, stereoeffekter, bas og diskant, så hidtil uhørte detaljer kommer frem uden forvrængning. FullSound kan anvendes, som det er, og kan slås til eller fra.

 • Trådløs opkaldsstyring

  Styr dine opkald uden at bruge din mobiltelefon. Dette omfatter besvarelse, afvisning, stemmeopkald og genkald. Stemmeopkald og genkald skal understøttes på din mobiltelefon.

 • EverClear-teknologi giver klare opkald

  Telefonopkald foretages ofte i støjende omgivelser, hvilket fører til samtaler, der er svære at forstå. I dette headset filtrerer EverClear-teknologi støjen fra digitalt, så et klart stemmesignal modtages og sendes og giver krystalklare opkald. Headsettet registrerer også, hvis du går ind i et støjende miljø, og tilpasser lydstyrken på headsettet derefter.

 • Mulighed for hovedtelefoner med ledning

  Dit Philips Bluetooth-stereoheadset lyder fantastisk - så hvorfor kun bruge det sammen med trådløse Bluetooth-enheder? Sæt den ene ende af det medfølgende 3,5 mm line-in-kabel i headsettet og den anden i din musikafspillers 3,5 mm hovedtelefonstik, og så har du et fantastisk højtydende headset til dine ikke-Bluetooth-kompatible musikafspillere!

 • SwitchStream – gå aldrig glip af et opkald, gå aldrig glip af en melodi.

  Med SwitchStream hører du en ringetone i de trådløse Philips-hovedtelefoner, når der er et opkald på din Bluetooth-mobiltelefon. Så kan du tage samtalen og vende tilbage til musikken, når samtalen er færdig. Gå aldrig glip af en melodi, gå aldrig glip af et opkald.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i